Viime vuonna MM-mestaruuden voitti rovaniemeläinen Aki Pihlaja. Pihlaja on ajanut Snowcross MM-sarjaa sekä ammattilaisena Pohjois-Amerikassa. Nyt Pihlajalla on tittelin puolustuksen paikka ja kun ensimmäinen osakilpailu jäi hallitsevalta mestarilta väliin. Sarjaa johtaa norjalainen Magnus Reiten ja taistelu tittelistä tulee olemaan kovaa!

FIM SNX Snowcrossin MM-sarjassa ajetaan kaudella 2024 kolme osakilpailua. Ensimmäinen osakilpailu ajettiin Turkin Kayserissa ennen Joensuun osakilpailua. MM-sarjan viimeinen kilpailu ja finaali ajetaan Norjan Kirkkoniemessä 19.-20.4.2024!

Aki Pihlaja kruunattiin Snowcrossin maailmanmestariksi Norjan Kirkkoniemessä 2023. Kuva: Infront Moto Racing.

Aki Pihlaja kruunattiin Snowcrossin maailmanmestariksi Norjan Kirkkoniemessä 2023. Kuva: Infront Moto Racing.

Naisten MM-sarja ja EM-luokat mukana

Joensuun osakilpailussa kilpaillaan ensimmäistä kertaa naisten MM-sarjaa. Lisäksi sekä Suomen että Norjan osakilpailuissa ovat mukana myös EM-sarjan kilpailijat. Tänään on viimeinen päivä ilmoittautua kaikissa luokissa, joten ensi viikolla saamme lopullisia osallistujalistoja kaikista luokista, joita Joensuussa ajetaan! 

MM-sarjan promoottorina toimii InFront Moto Racing ja kilpailun järjestäjänä Jarisport Oy. Osakilpailun viralliset kotisivut löytyvät osoitteesta: https://mmsnowcrossjoensuu.fi/

Tulosseuranta löytyy reaaliaikaisesti verkosta osoitteessa: https://mmsnowcrossjoensuu.fi/info/tulokset

Pääsyliput ja VIP-paketit myynnissä Ticketmasterilla: https://www.ticketmaster.fi/artist/fim-snowcross-mm-osakilpailu-2024-joensuu-finland-lippuja/1255063