Indianin uusi Scout-mallisto koostuu Bobber-, Sport Scout-, Scout Classic-, Super Scout- ja 101-malleista sekä nämä mallista riippuen kolmesta eri varustetasosta.

Mallistolla on uusi sydän, nestejäähdytteinen 1250 cm3 V-twin, jonka huipputeho on 82 kW / 110 hevosvoimaa. Maksimivääntö on 109 Nm. Vaihteita on kuusi. 

Uusi teräsputkirunko mahdollistaa helpomman kustomoinnin. Tarjolle tulee myös yli sata lisävarustetta pyörien personointia varten.

Pyörien istuinkorkeus on matala ja niissä on ABS-jarrut, vetoluistonesto ja eri ajotapavalintoja.

Scout on Indianin myydyin malli, joten uuden mallisarjan tavoitteena on ollut nostaa se uudelle tasolle. Designin tavoitteita ovat olleet mm. ajattomuus ja helppo kustomoitavuus.

Mallipäivitystä tietysti tarvittiinkin, sillä Scoutin perusmalli esiteltiin jo 10 vuotta sitten.

2025 Indian Scout Bobber

Indian Scout Bobber.

Vuosimallin 2025 Indian Scout Bobber.

Scout Bobber on ilmaisuvoimainen bobber-tyylin edustaja. Soolosatula vahvistaa minimalistista estetiikkaa, vaikka sen pitäisikin olla mukava käyttää, ja pitää kuskinsa kiinni pyörässä – myös kiihdytettäessä. 51 mm jousitus mahdollistaa matalan asennon ja aggressiivisen ulkoasun. Ohjaustangon päihin asennetut peilit antavat pyörälle madalletun ja puhtaan ulkoasun.

2025 Indian Sport Scout

Indian Sport Scout 2025.

Indian Sport Scout 2025.

Indian Sport Scout 2025.

Indian Sport Scout 2025.

Sport Scout on tarkoitettu antamaan aggressiivista spirittiä mallistolle. Kiiltävän mustat ohjaustangon korottimet  työstetyine yksityiskohtineen tulevat vakiona mukana. Koneistettu yläkolmio ja ohjaustanko täydentävät paketin sekä kustomoidun ulkonäön että tyyliin sopivan ergonomian lisäksi. 

Sporttityylinen istuin antaa kuljettajalle enemmän tukea ja mukavuutta pidempäänkin ajoon. Neljänneskate viimeistelee kustomoidun ulkonäön ja suojaa samalla ajoviimalta. Eturengas on 19-tuumainen, jonka pitäisi sopia Sport-version luonteelle sekä tyylin että käsiteltävyyden nimissä.

2025 Indian Scout Classic

Indian Scout Classic.

Indian Scout Classic.

Classic-versio on suunnattu cruisereilla ajamisesta tykkääville. Kromia ja isoja lokasuojia sekä katseenkääntävä maalipinta ja pinnavanteet. Mallissa on myös matala istuinkorkeus ja rento ajoergonomia, joten se sopii sekä työmatka-ajoon että viikonloppureissulle.

2025 Indian Super Scout

Indian Super Scout.

Indian Super Scout.

Super Scout on tehty kaikenlaiseen ajamiseen, myös pitkille matkoille. Satulalaukut, pinnavanteet, tuulisuoja ja matkustajan istuin kertovat omaa kieltään. Tuulilasi on pikalukituksella varustettu ja helposti irroitettavissa, samoin laukut.

Jousituksen joustomatka on 76 mm, jonka pitäisi parantaa ajomukavuutta. Kromia ja näyttävää maalipintaa on luvassa tässäkin mallissa.

2025 Indian 101 Scout

Indian 101 Scout

Indian 101 Scout ja vähän vanhempi Scout.

101 Scoutin pitäisi olla suorituskykyisin Scout, mitä on ikinä ollut tarjolla. Takaiskunvaimennin on säädettävä, etuteleskooppi puolestaan USD-mallia ja edessä on Brembon jarrut ja tuplalevyt. Tikattu sooloistuin tarjoaa ensi luokan mukavuutta, samoin 150 mm nostettu ohjaustanko. 101:ssä on myös panostettu maalipintaan ja grafiikkoihin.

Indian 101 Scout 2025.

Indian 101 Scout 2025.

Varustetasot

Mallivuodelle 2025 Scout-perheen mallit saa kolmella eri varustetasolla. Standard-varustetaso vastaa hinnat alkaen -mallia, Limited taas nostaa mallit toiselle tasolle kuljettajaaa avustavan teknologian avulla. Huipputaso taas on Limited +Tech. Se tarjoaa Scout-kuskeille parasta teknologiaa mitä on Indianilla saatavilla.

Standard

Vain kolme versiota mallistosta on saatavilla Standard-perustasolla: Scout Classic, Scout Bobber ja Sport Scout. Perustason varusteita ovat ABS-jarrut, LED-valot sekä analoginen mittaristo, jossa polttoainemittari ja polttoaineenkäytön ekonomisuuden tiedot. Varustetaso on tarkoitettu edullisinta Scoutia etsiville.

Limited

Vakiotasoon verrattuna Limited-taso tuo vetoluiston eston, vakionopeudensäätimen sekä USB-liitännän. Unohtamatta kolmea eri ajotapavalintaa: Sport, Standard ja Tour. Valinta vaikuttaa kaasunvasteeseen. Limited-varustetaso on saatavilla Scout Classic Limited, Scout Bobber Limited ja Sport Scout Limited -vaihtoehtoina.

Limited +Tech

Malliston huipulla on Limited +Tech -taso. Edellisten tasojen tarjoamien ominaisuuksien lisäksi se sisältää 101 mm pyöreän kosketusnäytön. Se tuo mukanaan Ride Command -appin avulla GPS-järjestelmän ja navigointiohjeet näyttöön sekä reittisuunnittelun, muunneltavat mittaristot, tietoja ajosta sekä monta muuta asiaa ajokokemuksen laajentamiseksi. Järjestelmän avulla voi pysyä yhteydessä pyörään ja seurata mm. sen kuntoa ja sijaintipaikkaa.

Tasolla on tarjota myös avaimeton sytytys. Ominaisuudet ovat vakiona 101 Scout ja Super Scout -malleissa, mutta kuljettajat voivat valita tämän tason päätyessään Classic, Bobber tai Sport Scout -mallin.

Indian Scout-mallisto vuodelle 2025.

Indian Scout-mallisto vuodelle 2025.