Edellinen kuukausilukijaennätys – nyt puhutaan eri yksittäisistä lukijoista – on vuoden 2023 toukokuulta, ja silloin lukemat jäivät karvan alle 159 500:n. Mutta tämän vuoden huhtikuussa lukijoita oli peräti yli 193 000! 

Kiitos siitä kuuluu teille, lukijamme. Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä siitä, että olette löytäneet lehtemme. Teitä varten tätä teemme, joten on hienoa, että käytte lukemassa, se on paras palkintomme.

Samalla kuukausittaisten lukijoiden määrä vähän pidemmän aikavälin tarkastelussa näyttää nousseen yli 120 000 lukijan per kuukausi.

Julkaisemme myös viikottaista uutiskirjettä, joka sisältää tuoreimmat juttumme. Sillä on tällä hetkellä tilaajia noin 4600. Uusi ennätys sekin.

"Jokainen motoristi ja jokainen motskari on jutun arvoinen"

Pyrimme kirjoittamaan monipuolisesti moottoripyöräilyn eri aspekteista: moottoripyöristä, motoristeista ja moottoripyöräilystä elämäntapana. Julkaisemme uusia juttuja päivittäin, ja lukijoidemme vapaasti käytettävissä olevasta juttuarkistostamme löytyy jo yli 13 000 juttua pian 11 vuoden ajalta.

Saamme jatkuvasti hienoja juttuaiheita lukijoiltamme, ja pyrimme vastaamaan niihin ja toteuttamaan ehdotettuja artikkeleita. Joka paikkaan emme valitettavasti ehdi, mutta yritämme parhaamme. Otamme mielellämme vinkkejä vastaan edelleenkin. Niitä voit lähettää meiliosoitteeseen toimitus@motouutiset.fi.

Olemme vahvasti sitä mieltä, että jokainen motoristi on jutun arvoinen, mutta myös, että jokainen moottoripyörä on sitä. Loputtomasti erilaisia, kiinnostavia tarinoita.

Lehtemme on lukijoillemme maksuton, eikä sen käyttö edellytä rekisteröitymistä.

Motouutiset on suurin suomalainen moottoripyörälehti. Lukijamäärätiedot perustuvat Google Analyticsiin.

Kaikki sisältömme löytyy osoitteesta www.motouutiset.fi.

Huhtikuun 2024 kuusi luetuinta juttua:

1. (Aprillipilajuttu) Hallitus vauhdittaa vihreää siirtymää – 3000 euron välirahalahjakortti, jos vaihdat moottoripyöräsi sähköpolkupyörään

2. Maailman tunnetuin ja merkittävin moottoripyörä on nyt nähtävissä museossa – mutta et taatusti tiedä, mikä se on

3. Oululainen Jääkiitäjä pesee hurjuudessa muut sirkkelinterällä varustetut jääkulkineet

4. Patentit paljastavat: Vapise Gold Wing – Kiinasta tulossa 8-sylinterinen haastaja

5. Maailman tunnetuiman prätkäbrändin ääni on uniikki, ja monesta jäljittelemätön, mutta mistä se johtuu?

6. Moottoripyörä, koira ja asuttava perävaunu – kun kokonaisuus on hyvin tehty, niin yhdistelmällä voi lähteä vaikka Portugaliin