– Pätkiä on kävelty nyt enemmän, mitä kauden kahdessa aikaisemmassa kilpailussa, kun täällä kävelyn sai aloittaa jo keskiviikkona aamulla. Alkuviikosta kilpailupaikalla satoi rajusti ja reitti on sen jäljiltä märkää. Nyt onneksi aurinko paistaa ja sitä myöten reitti kuivaa koko ajan, joten se voi olla viikonloppuna todella hyväkin. Haastava se varmasti tulee olemaan, kun paljon ylä- ja alamäkiä. Varsinkin extremetesti on todella haastava, Roni Kytönen kertoi.

Tänä vuonna jämsäläisen mekaanikkona ja avustajana kilpailuissa toimii enduron maailmanmestari Samuli Aro, jonka kanssa he ovat yhdessä kehittäneet pyörää eteenpäin.

– Nyt MM-sarjan tauolla tein kotona Suomessa paljon testiä pyörän kanssa ja taas on menty myös sen osalta paljon eteenpäin. Mies on myös pysynyt terveenä ja siten pääsee täydellä energiavarastolla starttaamaan kilpailuun, Kytönen lopetti.

Tänään illalla Bacaussa ajetaan tuttuun tyyliin Supertesti ja huomenna on edessä ensimmäinen täysi kilpailupäivä. Koko viikonlopun ajan voit seurata livetuloksia täältä.