Keskiviikkona Ateenan poliisi kiinnostui näkemästään moottoripyörästä, koska tästä puuttui rekisterikilpi. Pyörällä matkassa ollut motoristi ei totellut poliisin pysähtymiskehoitusta, vaan ajoi pois. 

Moottoripyöräilijä oli ajanut sen jälkeen läpi – ei yhden, eikä kahden, eikä edes kolmen, vaan 12 punaisen valon – pysähtymättä. Tämä tapahtui Vouliagmenissä, eteläisessä Ateenassa. Lisäksi hän oli syyllistynyt moneen muuhunkin liikennerikkomukseen: mm. ylinopeuteen ja vaarallisiin manöövereihin.

Torstaina poliisi paikansi ja pidätti hänet Megarasta, missä selvisi lisäksi, että pyörä oli vakuuttamattomana liikenteessä.

Kuljettaja keräsi tempauksellaan jopa suomalaisenkin mittakaavan mukaan melkoiset sakot, kaikkiaan 21 140 euron edestä, kertoo Greek City Times.

Teemu Selänne sai aikanaan liikenneturvallisuuden vaarantamisesta vuonna 1999 257 229 markan sakot, jotka vastaavat noin 64 400 euroa, joten siihen kreikkalaismotoristilla vielä oli matkaa. Ehkä sakko ei kuitenkaan ollut tulo- vaan vaarallisuusperusteinen.