– Kawasaki toi meidät yhteen viisi vuotta sitten. Meidän yhteistyömme toiminut hyvin KRT:n ja Matin (Korkeamäki) kanssa, mistä osoituksena on jo yksi Suomen mestaruus. Aion tehdä kaikkeni ja kehittyä jokaisessa kilpailussa. Meillä on kuuden osakilpailun sarja ja kausi on pitkä. Tavoitteenani on pysyä terveenä ja käyttää koko potentiaalini. Jos tässä onnistun, niin pystyn taistelemaan voitosta, Mägi kertoi.

Mägin rinnalla MX1-luokassa ajaa orimattilalainen Riku Laaksonen, joka lähtee uransa ensimmäiseen täyteen SM-kauteen.

Malin MX2-luokkaan yhtenä mitalikandidaattina

Wiljam Malinin viime kausia ovat häirinneet eri näköiset loukkaantumiset, mutta nyt nuori porvoolainen on pystynyt tekemään hyvän harjoituskauden ja lähtee tavoittelemaan ehjää kautta sekä nauttimaan ajamisesta.

Wiljam Malin. Kuva XRacing.

Wiljam Malin. Kuva XRacing.

– Alkukaudesta oli pieni polvivaiva, mikä tuli Espanjassa Tanelin (Leok) leirillä ja jouduin huilaamaan kuusi viikkoa, mutta muuten talven treenit ovat sujuneet todella hyvin. Polven, kun sain kuntoon, niin käytiin Tanelin kanssa vielä kolmen viikon leiri Italiassa. SM-sarjassa halu on taistella kärkisijoituksista, mutta päätavoite on kuitenkin ehjänä pysyminen ja ajamisesta nauttiminen, KX250-pyörällä ajava Malin kertoo.

Kawasaki-kuljettajan on tarkoitus avata Sipoon viikonloppu jo lauantaina TOP250-luokan kilpailussa, minkä jälkeen sunnuntaina ajaa MX2-luokan kauden avausosakilpailu.

Korkeamäki mestarisuosikki V40-luokan Suomen Cupissa

Tiimin omistaja ja tiimipäällikkönä toimiva Matti Korkeamäki taistelee myös V40-luokan Suomen Cupissa. Sarja avattiin jo viime viikonloppuna Vantaalla, missä Korkeamäki ajoi kahteen erävoittoon. Oman ajamisensa ohella orimattilalainen yrittäjä on jo vuosia antanut ison panoksen suomalaiseen motocrossiin KRT Kawasakin kautta.

– Indrekin oli tosiaan tarkoitus tehdä paluu SM-sarjaan jo aiemmin, mutta loukkaantuminen viivästytti suunnitelmia. Nyt on mukava, kun päästään jälleen yhdessä taistelemaan SM-mitaleista. Wiljamilla on nyt hyvä harjoituskausi takana ja päätavoite on ehdottomasti ehjä kausi, mutta siinä onnistuessaan varmasti tuloskin on ihan hyvä. On myös hieno saada SM-sarjaan uusia kuljettajia, kun Riku Laaksonen ajaa ensimmäisen täyden SM-kautensa, Korkeamäki kertoi.

SM-sarja alkaa nyt tulevana viikonloppuna Sipoossa, missä sunnuntaina ajetaan MX2- ja MX1-luokkien SM-erät.