Mercedes-AMG:n ja MV Agustan julkistaman yhteisen tiedotteen mukaan yhteistyötä tehdään myös myynnin ja markkinoinnin osalta. Tämä merkiksee tietysti MV Agustalle aivan uusia mahdollisuuksia suuren premiumautovalmistajan valmiiksi siloittamilla areenoilla.

Omistusosuuden  hintaa ei julkisteta, mutta Mercedes-AMG saa yhden jäsenen MV Agustan hallitukseen. Sopimus vaatii vielä eri tahojen hyväksynnän, joka saataneen marraskuun loppupuolella.

– MV Agustassa löysimme täydellisen kaksipyöräisen kumppanin Mercedes-AMG:lle, Tobias Moers, Mercedes-AMG GmbH:n pääjohtaja toteaa. – Tämä valmistaja pitkine perinteineen ja Mercedes-AMG eivät ole kytkeytyneet toisiinsa vain pitkän ja menestyksekkään kilpa-ajomenestyksen osalta, vaan jakavat myös yhteiset arvot ja tulevisuudennäkemykset, joihin litityvät äärimmäinen täydellisyys, optimaalinen suorituskyky sekä moottoriurheiluteknologian siirto tiekäyttöön.

– Yhteistyö MV Agustan kanssa myös alleviivaa AMG:n tärkeyttä Mercedes-Benzin urheiluauto- ja huippusuorituskyvyn brändinä.

– MV Agusta ja Mercedes-AMG sopivat brändeinä täydelliseseti yhteen, Giovanni Castiglioni, MV Agusta Motor S.p.A.:n pääjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja toteaa. – Kaksi toisiaan täydentävää yritystä, jotka uskovat designiin, huippuunsa vietyyn suorituskykyyn ja täydellisyyteen. Mercedes-AMG auttaa MV Agustaa kansainvälistymään edelleen.