– Hyvä päivä kokonaisuudessaan. Tänään jostain oudosta syystä kädet puutuivat molemmissa erissä, mitä ei ole tapahtunut alkuvuoden kilpailuissa laisinkaan. Täytyy pohtia nyt hieman, että minkä tyyppisiä harjoituksia on hyvä tehdä ensi viikolla, että on täydessä iskussa viikon päästä Saksan mestaruussarjan osakilpailussa, Haavisto kertoi.

Jos Haavisto vei MX1-luokan erät näytöstyyliin, niin yhtä tyylikkäästi Nico Stenberg hallitsi MX2-luokkaa. KTM-kuljettaja ajoi aika-ajon pohjat sekä voitti molemmat MX2-luokan kilpailuerät.

Nico Stenberg putsasi pöydän MX2-luokassa ja lähtee sarjajohtajana Siilinjärvelle. Kuva: Senni Mattila.

Nico Stenberg putsasi pöydän MX2-luokassa ja lähtee sarjajohtajana Siilinjärvelle. Kuva: Senni Mattila.

– Ihan hyvä päivä. Missään vaiheessa ei tuntunut sellaiselta omalta hyvältä ajolta, mutta sai ajettua sellaisen perusvarman ajon. Ajo oli jotenkin jäykkää ja kädet puutuivat molemmissa erissä, mikä johtui varmaa siitä, että tämä oli ensimmäisiä kilpailuja tänä vuonna, mutta hyvä alku sarjalle, Stenberg kertasi.

Silve Racing-kuljettajat johtavat molemmat luokkiaan avauskilpailun jälkeen täysin pistein. Haavisto kilpailee jo viikon päästä Saksan ADAC-sarjassa ja Stenberg jatkaa kilpailukauttaan kesäkuun alussa Latviassa EMX250-luokan osakilpailun merkeissä. Viikonlopun tarkemmat tulokset löydät täältä.