Japanilainen media on onnistunut (ehkä) raottamaan salaisuuksien verhoa, ja kertoo että GP-kisamallista johdettu supersport-pyörä tulee olemaan näyttelyn tähti ja kisaamaan mm. Kawasakin mekaanisesti ahdetun katulaillisen H2-mallin sekä Yamahan uuden yli 200 -hevosvoimaisen R1:n kanssa. Kilpakumppanien listaa saattavat laajentaa vielä Ducatin uudet mallit sekä MV Agustan tulevan superpyörän F4:n julkistaminen.

Muutenkin vaikuttaa siltä, että kun tehokisassa on ollut loivaa notkahdusta, niin nyt ollaan viemässä monen valmistajan voimin tehoa sekä teho/painosuhdetta taas uusille lukemille.

Japanilaislähteiden mukaan RCV:n tiekelpoisen version mallinimi on RC213V-S, mikä kuulostaa ehkä sopivan tekniseltä sekä kilpaperimää ilmituovalta, muttei kovinkaan houkuttelevalta. Kiinnostavammalta kuulostaisi kyllä sensijaan povattu 1000-kuutioinen V4-moottori, josta pitäisi lähteä yli 200 hevosvoimaa. Lisäksi pyörän alustan ja elektroniikan pitäisi olla huippua, kuten uumoillaan oleva nmyös uutukaisen hinnan.

Toinen mielenkiintoa herättävä uutuus on sitten tuleva Africa Twin, jonka kaksisylinterisen rivimoottorin pitäisi olla niin ikään 1000-kuutiosenttimetriä tilavuudeltaan.

Asialla spekuloi mm. Visordown. Jutun aloituskuvassa matkassa Marc Marquez sillä täysverisellä Hondan kilpapyörällä.