Kallio Racingin väreissä viivalle starttaa Superstock 600 -luokassa Tuomas Kesti sekä Rasmus Nurmi ja Superbike-luokassa nähdään ensimmäistä kertaa Niko Lehtiranta sekä Aleksi Hyvärinen.

Perjantaina luvassa on vapaat harjoitukset, lauantaina aika-ajot ja kisa1, sunnuntaina nähdään vielä Warm Up ja kisa2.

Mielenkiintoinen viikonloppu on luvassa, melko vähäisellä harjoittelulla lähdetään ensimmäiseen kisaviikonloppuun, mutta kaikki hyvillä ja luottavaisin mielin.

Niko Lehtiranta:

– Hyvillä fiiliksillä ensimmäiseen kisaviikonloppuun uudessa luokassa. Pyritään pääsemään uuden pyörän kanssa nopeasti sinuiksi, ajokilometrejä ei ole kauheasti armeijan takia tullut, mutta kyllä kärkeä lähdetään hätyyttelemään!

Aleksi Hyvärinen:

– Uusia asioita opettelemaan uudessa luokassa. Tuntuu hyvältä nousta Superbike luokkaan. Kauden tavoitteet on saada ehjä ja varma kausi. Motoparkki on kotirata, joten toivottavasti saan saman tuntuman myös Superbikella mitä aikaisempina vuosina Superstock-luokassa.

Rasmus Nurmi:

– Viimeinen puoli vuotta on mennyt armeijassa, kerran olen päässyt intin aikana treenaamaan ja se oli Motoparkissa. Hyvillä mielin lähden kuitenkin kisaviikonloppuun ja osakilpailun voittoa lähden hakemaan kisakauden avauksessa. Nyt pari päivää treeniä ja sitten mennään nälkäisinä kisaamaan tuttujen kavereiden kanssa!

Tuomas Kesti:

– Kauden avausviikonloppu on vihdoin käsillä, tätä ollaan odotettu! Motopark on ollut aina mun mielestä profiililtaan todella kiva ajettava ja senpä takia odotan innolla mitä viikonloppu tuo tullessaan! Tulkaahan kaikki ihmeessä seuraamaan kisoja paikanpäälle.

 

 

 

...