Maanantai 17.6. on siis se päivä, jolloin sinun tulee ottaa kuva itsestäsi ja / tai prätkästäsi Motouutisten kuvakisaan ja lähettää se meille tänne toimitukseen.

Kuvakisamme perusajatuksena on juhlistaa moottoripyöriä, moottoripyöräilyä ja Prätkällä töihin -päivää. Samalla voimme valokuvienne avulla luoda yhteisen katsauksen siihen, millaisilla prätkillä me suomalaiset motoristit ajamme.

Jokaiselle omistajalleen juuri hänen moottoripyöränsä on se paras. Miksi et siis näyttäisi, millä ajat, ja aina voit myös kertoa, miksi ajat juuri tällaisella pyörällä? Jaettu ilo on yhteinen ilo.

Kisan kannalta ajoneuvon koolla ei ole väliä, kyseessä voi olla myös mopo tai moposkootteri.

Kilpailun säännöt ovat yksinkertaiset: ota meille maanantaina 17. kesäkuuta kuva itsestäsi ja / tai prätkästäsi. Töihin meno ei ole pakollista, osa meistä voi olla työttömiä, lomalla, eläkkeellä tai koulussa.

Voittajakuvat arvotaan samalla kuin palkinnotkin, joten kaikki kuvat osallistuvat kisaan.

Vaakakuva on suositeltava, sillä se toimii parhaiten Internet-lehdessä.

Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen: toimitus@motouutiset.fi. Muista liittää mukaan yhteystietosi. Emme säilö niitä sen pidempään, kuin kilpailun arvontaan ja voittajille tiedottamiseen tarvitaan, emmekä jaa niitä kolmansille osapuolille.

Kuvia voi lähettää tiistaihin 18. kesäkuuta asti.

Rakennamme kuvista toivottavasti Suomen suurimman kuvagallerian, jossa kaikki meille lähetetyt kuvat ovat nähtävillä.

Rukan Combo-R midlayer -takki. Kuva: Rukka.

Rukan Combo-R midlayer -takki. Kuva: Rukka.

Palkinnot

Voittajien kesken arvotaan Rukan Combo-R- / Comborina midlayer -takki, arvoltaan 119 € sekä Rukan logolla varustettu huppari. Seuraavat palkinnot ovat kaksi kappaletta Imatranajon viikonloppurannekkeita, arvo 55  € kappale, portilta ostettuna 69 €.

Jutun otsikkokuvana viime vuoden kuvakisan voittajan, Eliaksen, omasta Bemaristaan ottama kuva.