– Ajo oli yllättävän hyvää siihen nähden, etten ole pystynyt ajamaan muutamaan viikkoon rinnan takia. Eilen ajoin TOP250-luokan erät, mutta ajo oli kankeaa ja lähdöt huonoja. Tänään puolestaan tekeminen oli hyvää ja toisessa erässä onnistuin myös lähdössä. Tämä oli urani ensimmäinen SM-palkintokorokesija, joten saa olla tyytyväinen, Wiljam Malin kertoi hymyssä suin.

Siilinjärven onnistumisen myötä Kawasaki-kuljettaja nousi myös SM-sarjassa neljänneksi ja ollen kärkeä perässä 17 pistettä.

Mägi tasapistein neljäs

Indreg Mägi.

Indreg Mägi.

KRT Kawasakin Indrek Mägi ajoi tänään Siilinjärvellä eräsijat kolme ja neljä ollen päivän yhteistuloksissa tasapisteillä kolmen muun kaverin kanssa neljäs. Mägi ajoi avauskilpailun tapaan lauantaina Viron mestaruussarjan osakilpailun ja matkusti sen jälkeen Siilinjärvelle. Mies ajoi yön aikana 700 kilometriä autolla Virosta Siilinjärvelle, mikä näkyi ilman muuta päivän ajamisessa.

– Ensimmäisessä erässä otin ”holeshotin” ja hyvällä ajolla ajoin maaliin kolmantena. Maksimitulos minulle tänään. Valitsin alusta asti rauhallisemman tahdin. Toisessa erässä minun täytyi vaan antaa periksi, koska kroppani oli täysin loppu. Rullailin maaliin hyvillä pisteillä seuraavia osakilpailuja ajatelleen. Pääsen koko ajan parempaan kuntoon ja uskon kohta pystyväni parempaan. Kova kilpailuintensiviteetti on vielä minulle haastavaa ylläpitää, mutta olen iloinen, kun pääsen kilpailemaan. Kiitos KRT Kawasaki ja Kawasaki Suomi, Indrek Mägi kertoi pitkän viikonlopun jälkeen.

Riku Laaksonen.

Riku Laaksonen.

KRT Kawasakin toinen kuljettaja MX1-luokassa Riku Laaksonen ajoi Siilinjärvellä eräsijat yhdeksän ja yhdeksän ollen niin ikään päivän yhteistuloksissa yhdeksäs.

– Oli hieno päivä ja rata oli mainio. Ensimmäisessä erässä jäin heti sumppuun ensimmäiseen mutkaan ja kerran vedin pikku lipat. Toisen erän startissa meinasin osua vieressä olevan kanssa yhteen niin jouduin nostamaan kaasulta. Hyvää kilvanajoa oli, kun melkein viimeiseltä sijalta lähdin tekemään nousua, Laaksonen kertasi päivän tapahtumia.

Mägi jatkaa SM-sarjassa neljäntenä ollen vain pisteen päässä kolmantena olevasta Arttu Sihvosesta. Laaksonen puolestaan jatkaa sarjassa yhdeksäntenä 40 pisteen turvin. Motocrossin SM-sarja jatkuu 14.7. Karkkilassa.