BMW myi elokuussa 7700 kpl moottoripyöriä ja maksiskoottereita, kasvua viime vuodesta reilut neljä prosenttia. Yritys teki uuden ennätyksen elokuun loppuun mennessä myymällä maailmanlaajuisesti vuoden kahden ensimmäisen kolmanneksen aikana yhteensä vajaat 84 000 pyörää. Kasvua viime vuodesta on 9,3 prosenttia. 

BMW:n tiedotteessa todettiin, ettei yksikään sen malleista ole myynyt niin hyvin ensimmäisen puolen vuoden aikana, kuin uusi R 1200 GS. Pyöriä on toimitettu maaliskuussa tapahtuneen julkistuksen jälkeen jo yli 19 000 kpl. Odotuksissa on ennätysvuosi moottoripyörien myynnissä.

Täytyy muistaa, että BMW on pieni tekijä maailman suurimpaan kaksipyöräisten valmistajaan Hondaan verrattuna, joka esimerkiksi tämän vuoden ensimmäisen kolmen kuukauden aikana möi neljä miljoonaa kaksipyöräistä. Tosin sen myynti oli maailmanlaajuisesti laskussa viiden prosentin verran.

BMW:n uskoa tulevaan lisää myös se, että se tuo IAAC Car Showssa 10.9.2013 näytteille tuotantoversion uudesta sähköskootteristaan.