Imatralla Niko nähdään entuudestaan tutumman Supersport 600 -luokan lähdössä. Viime vuonna katuratadebyyttinsä Imatralla tehneellä nuorukaisella oli vauhti kohdallaan ja  Open-luokasta irtosi kolmossija, IRRC lähdön valitettavasti jääden kesken teknisen vian vuoksi. Tulevana viikonloppuna on tarkoitus kirkastaa viime vuoden sijoitus eli voitosta lähdetään ajamaan.

Lehtiranta lähtee viikonloppuun Kallio Racing -tiiminsä kanssa, ja tiimi olikin edeltävänä viikonloppuna testaamassa setupit kuntoon Imatraa varten.

Kilometrejä tälle kaudelle ei ole kauheasti ennättänyt vielä kertyä varusmiespalveluksen syötyä alkukautta. Myöskään ajoa Supersport 600 -luokan pyörällä ei ollut kertynyt kuin muutaman setin verran ennen testiviikonloppua. Vähäinen ajaminen ei kuitenkaan näkynyt missään ja todella hyvä testiviikonloppu lupaa reipasta menoa viikonloppuna.

Tiimi lähtee todella luottavaisin mielin Imatran katuradalle. Luokan kärkikuljettajat tulevat varmasti menemään kovaa, mutta Lehtiranta uskoo voivansa taistella jälleen kärkisijoituksista.

– Tänä vuonna voi lähteä rennommalla otteella viikonloppuun, kun rata on jo entuudestaan tutumpi ja viime vuonna opittuja asioita on nyt helpompi lähteä vielä parantamaan. Voitosta lähdetään ajamaan, se on selvää, Lehtiranta toteaa.

Imatran kilpailuviikonloppu alkaa perjantaina suoraan ensimmäisellä aika-ajolla ja lauantaina päästäänkin jo tositoimiin ensimmäisten kilpailulähtöjen osalta. Sunnuntaina on vuorossa toiset kilpailulähdöt.

Viikonlopun kilpailutapahtumaa voit seurata livestreamin välityksellä tai mikäli mahdollista tulla paikan päälle katsomaan, kun katurata kilpailijat ottavat mittaa toisistaan vauhdikkaan viikonlopun merkeissä.