Watsonian'in Iso-Britannian tehtaassa suunnitellussa sarjassa on apurunko, joka kiinnittyy pyörän teräksiseen ristikkorunkoon ja tarjoaa kiinnityspisteet alemmille kiinnitysvarsille. Tämän ansiosta sivuvaunu voidaan asentaa oikealla akselivälillä, oikealla ohjauskulmalla ja ulospäinkallistuksella optimaalisen vakauden ja ennakoitavan, helpon käsittelyn varmistamiseksi.

Apurunko on valmistettu teräsputkesta, joka on jauhemaalattu kestävyyden varmistamiseksi, ja paketin mukana tulevat kaikki tarvittavat pultit ja kiinnikkeet. Nämä on valmistettu Watsonian'in spesifikaatioiden mukaan, jotta ne kestävät sivuvaunun aiheuttamat voimat.

Watsonianin apurunko on ihanteellinen pienempimoottorisiin moottoripyöriin, kuten Svartpilen 401:een, ja siihen voidaan asentaa kolme eri sivuvaunumallia, mukaan lukien International (kuvassa). Kokoonpano sopisi myös suosittuihin Prescott- ja GP Manx -sivuvaunuihin.

Husqvarna Svartpilen 401 -sovitussarja maksaa 995 puntaa, 1175 euroa (sisältää Alv:n) ja International-sivuvaunun hinnat alkavat 4 895 punnasta, 5785 eurosta – mustalla gelcoat-pinnoitteella. Watsonian tarjoaa täyden tehdasasennuspalvelun tarvittaessa.

Lisätietoja Watsonianin sivuilta täältä.