"Hänellä ei ole moottoripyörälläajokoulutusta. Tarvitseeko hän sitä?", kysytään Lit Motorsin julkistamalla heidän uusimman prototyyppinsä videolla. Vastaus on täysin retorinen "ei", sillä pyörä pysyy pystyssä gyroskooppihyrrävoimien avulla. Pyörä ei kaadu edes sivuttaistörmäyksessä, vaan siirtyy vain sivusuunnassa. 

Lit Motors C1 täysin katettuna.

Lit Motorsin uusin prototyyppi heidän C1:stään on varsin mielenkiintoinen laite: sen suorituskyky on verrattavissa nopeaan moottoripyörään, mutta toisaalta se on täysin katettu, ja sen sisäpuoli on kohtuullisen tilava. Laite on täysin sähköinen eli toimii sähkömoottorilla ja akkujen varassa.

Oikealta C1 ja kaverit.

C1 on ennakkotilattavissa Lit Motorsin sivustolta, ja sen hinta on noin 24 000 dollaria, noin 19 000 euroa ilman veroja ja muita kuluja. Kannattaa katsoa allaoleva video, sillä siitä selviää varsin konkreettisesti Lit C1:n kaatumattomuus ja muutkin ominaisuudet. Odotamme mielenkiinnolla sitä, että noita alkaa näkyä yleisesti liikenteessä, sillä epäilemättä laite mullistaa markkinoita myyntiin tullessaan.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Umpikorinen sähkömoottoripyöräkö on tulevaisuutemme?