Corbinin sivuston mukaan visuaalisen suunnittelutyökalun tekeminen on ollut heillä työn alla jo vuosikymmenen. Se on myös motoristien hartaimmin esittämä toive, joka nyt on toteutumassa. Visuaalisen työkalun avulla voit kustomoida sinua kiinnostavan istuinmallin juuri sellaiseksi kuin haluat.

Jo yksinkertaisen perusistuimen suunnitteluun on käytettävissä yli 43 000 materiaaliyhdistelmää. Monimutkaisemmat, kuten Corbinin Dual Touring -satulat tarjoavat miljardeja mahdollisuuksia. Esimerkiksi istuinmateriaaleja on käytettävissä 58, kylkipanelioptioita 51, brodeerausvärejä jne, kunnes päästään miltei neljään miljardiin vaihtoehtoon.

Ensimmäisen sukupolven suunnittelutyökalu tarjoaa kuusi eri istuimen perusmallia. Istuinmallin valinnan jälkeen pystyt valitsemaan laajasta materiaali- ja värivalikoimasta mieluisesi vaihtoehdot. Suunnitelmasi voit sitten joko tulostaa, tallentaa, lähettää edelleen tutuille tai sitten Corbinille valmistettavaksi.

Corbinin edustaja kertoo. että he tiesivät tarkaan, millaisen työkalun halusivat tehdä, mutta tehtävä oli vaikea. He olivat rakentaneet jo miltei valmiiksi Flash-pohjaisen sovelluksen, mutta sitten Apple toi valtavan suositun iPadinsa markkinoille, josta jätti Flashin pois, ja näin he joutuivat verkkosivustostaan lähtien rakentamaan kaiken uusiksi.

Parin vuoden jälkeen urakka alkaa olla valmis. Järjestelmä toimii teksturointiteknologialla, johon ensin syötetään valokuvia istuinmalleista, ja kun asiakas käyttää suunnittelutyökalua, luodaan istuimesta ja sen ominaisuuksista fotorealistisia mallinnoskuvia lennosta. 

Työkalu on vielä työn alla, mutta sen käyttö avataan betatestaukseen 26.11.