Darlington ja Stockton Times kertoo Harrogatesta North Yorkshiresta kotoisin olevasta Millie Gallantista, jossa diagnosoitiin Ewingin sarkooma, eräs luusyövän muoto kesäkuun alussa.

Hänen hartaana toiveenaan on päästä Disneylandiin. Durhamilainen motoristi David Atkin järjesti toiveen rahoittaakseen moottoripyöräkokoontumisen, johon osallistui yli 300 motoristia.

Saattue kuljetti Millien vaaleanpunaisessa Rolls Roycessa Sun-majataloon Norwoodissa, jossa järjestettiin sitten huutokauppa ja arvonta.

Atkin kertoi, että varainhankinnan tavoitteena oli saada koottua noin 1000 puntaa, 1250 euroa, mutta summa ylittyi moninkertaisesti. Ihmiset halusivat lahjoittaa suuria summia.

Elaine Smith, joka oli auttamassa tapahtuman organisoinnissa, kertoi, että eräskin henkilö osti arpoja 100 punnalla ja lahjoitti saman verran. Saamansa palkinnot hän vielä möi eBayssä ja antoi niistäkin saamansa rahat keräykseen.

– Toinen mies taas soitti ja kysyi, voiko hän vain ajaa tänne Manchesteristä ja tavata meidät pubissa. Hänen tyttärensä oli ollut hyvin huonossa kunnossa nuorempana, ja mies vain halusi tehdä osansa. Bikerit ovat suurisydämistä joukkoa, Smith kertoi.

Millie on paraikaa kemoterapiassa ja häneltä on juuri poistettu munuainen. Hänen kerrotaan olevan kohtuullisen hyvässä kunnossa.

– Emme tunteneet häntä ennen kuin aloitimme tämän. Tiesimme vain, että hän on pikkuinen tyttö, joka on ahdingossa - mutta hän onkin todellinen soturi, Elaine Smith kertoo.