Iittiin on rakentumassa Kymi Ring -niminen moottoriurheilun tapahtumakeskus. Yle Uutiset kertoi maanantaina, että ministeri Carl Haglund hyväksyi liikuntapaikkojen rahoitussuunnitelman vuosille 2015-2018 maanantaina, ja siihen sisältyi kolmen miljoonan euron summa Kymi Ringille.

Ensimmäisen miljoonansa ratahanke saa ensi vuonna ja loput kaksi miljoonaa vuonna 2016, jolloin radan kaavaillaan valmistuvan. Loppurahoitus saadaan omarahoituksen sekä lainojen ja sijoitusten avulla.

Tavoitteena on rakentaa Iittiin Suomen ensimmäinen kansainvälisen tason moottoriurheilukeskus rata- ja harjoitusalueineen.

Moottorirataurheilussa ei vielä ole koko Suomessa kansainvälisten arvokilpailujen edellyttämää kilpailu- ja suorituspaikkaa. Tämän vuoksi sekä AKK-Motorsport ry:n että Suomen Moottoriliitto ry:n tavoitteena on ollut löytää Etelä-Suomesta alue johon voitaisiin perustaa riittävän tasokas keskus. Se mahdollistaisi kattavasti moottoriurheilun eri lajien kilpailutoiminnan järjestämisen. Näitä ovat mm. autourheilussa formulaluokat , rata-autoluokat, MM-ja EM-tason rallien kilpailukeskus- ja yleisöerikoiskoetoiminnot, FIA European Rallycross Championship RallycrossRX ja karting CIK-FIA arvokilpailut.

Lisäksi radalle havitellaan moottoripyöräilyn MotoGP-, SuperBike MM-, Endurance MM-, RR EM-, Motocross MM-, Speedway MM- ja Enduron MM-kisoja.