Tarina menee sillä tavalla, että kun Harley-Davidson oli valmistelemassa 110-vuotisjuhliaan 2013, Paavi Emeritus Benedictus XVI:lle lähetettiin kaksi samanlaista moottoria signeerattavaksi. Paavi signeerasi ne, ja ne palautettiin Milwaukeehen, missä ne asennettiin kiinni pyöriinsä. Toinen näistä on edelleen Harley-Davidsonin museossa Milwaukeessa. 

Toinen pyöristä, FLSTC 103 Heritage Special, jota Bonhams helmikuussa kauppaa, oli mukana 110-vuotisjuhlaseremoniassa, jossa paaville luovutettiin H-D.

Arvokas allekirjoitus.

Kuitenkaan ei voitu ennustaa, että paavi Benedictus XVI luopui asemastaan tammikuussa 2013. Tämän vuoksi uudelle paaville, paavi Fransiskukselle luovutettiinkin Dyna Super Glide.

Helmikuussa Bonhams myi Hänen Pyhyytensä Paavi Fransiskuksen signeeraaman 1585cm3 Harley-Davidson Dyna Super Gliden käsittämättömään 299 000 euron hintaan.

Nyt myyntiin tulevan pyörän on signeerannut emeritus-paavi Benedictus. Huutokaupasta saatavat varat menevät Stowarzyszenie Przyjazny Świat Dzieckalle (Ystävällinen Maailmanjärjestö), joka on puolalainen, riippumaton ja voittoa tuottamaton vapaaehtoisjärjestö, joka tukee köyhiä lapsia ja heidän perheitään.

Paavillinen FLSTC 103 Heritage Special.

Aiheesta sivuillamme aiemmin

Paavin Harrikka huutokaupattiin käsittämättömään hintaan Pariisissa

Paavin lahja-Harrikka myydään huutokaupassa Pariisissa

Las Vegasissa maksettiin kovia hintoja mp-harvinaisuuksista