Näyttelyssä on nahkatakkeja, jotka ovat kuuluneet toisen maailmansodan lentäjille, moottoripyöräilijöille, kuuluisille elokuvanäyttelijöille ja muotitaiteilijoille. Kaikille heille on ollut yhteistä se, että musta nahkatakki on ollut cooliuden itsestäänselvä symboli, kerrotaan Chrysler-museon näyttelytekstissä.

Näyttelyssä on mukana myös Elvis Presleylle kuulunut 1956 Harley-Davidson Model KH, jonka ostaessaan tähti oli vielä tuntematon, ja kirjannut osamaksusopimukseen ammatikseen "itsensä työllistävä laulaja". Elvis sitoutui lyhentämään pyörävelkaansa 50 dollarilla kuussa. Hän oli juuri levyttänyt Heartbreak Hotelin, mutta sitä ei oltu vielä julkistettu, joten hänen elämänsä tuli pian sen jälkeen muuttumaan radikaalisti.

Esillä on mm seuraavia takkeja:

  • useita sotilashistoriallisesti kiinnostavia II maailmansodan lentäjien takeista kenraali Douglas MacArthurin nahkapuseroon.
  • Rokkimuusikoiden takkeja Gene Vincentistä Joe Walshiin sekä bändeistä Judas Priestistä Doobie Brothersiin.
  • Arnold Schwarzeneggerin nahkatakki Terminator II:sta.
  • Rooney Maran goottitakki elokuvasta Girl with the Dragon Tattoo.
  • Harry Shearerin takki ivarockimentistä This is Spinal Tap.
  • Muodin osalta näytillä on Gianni Versacen ja Jean Paul Gaultierin luomuksia.

Worn to be Wild -näyttelyn ovat koonneet Milwaukeessa sijaitseva Harley-Davidson Museum ja Experience Music Project Museum Seattlesta. Näyttely on esillä Norfolkissa joulukuun loppuun Chrysler Museum of Artissa, ja sen jälkeen sen esineet palautetaan omistajilleen.

Maalattu toisen maailmansodan lentäjän takki yksityisestä kokoelmasta.