Sean Gilligan ja Justin Knappa halusivat yhdistäväksi tekijäksi kaikille heidän tuotteilleen upean designin ja korkean laadun. Materiaaleina käytetään nahkaa, villaa ja Martexinin vahattua purje-/telttakangasta.

Cotter Pin Moto Gearin lehdistötiedotteen mukaan työkalukotelosta, Original Tool Bookista, on iloa kaikille moottorisoidun kulkuneuvon omistajille, oli se sitten hot rod -auto tai klassinen moottoripyörä. Se on suunniteltu sitä varten, että siinä voi säilyttää kaikki suosikkityökalut, ja ne ovat siinä helposti saaatavilla kun on huollon tarvetta. 

Neljään taitettavaan taskuun mahtuvat vääntimet, kuusiokoloavaimet, lenkkiavaimet, pihdit, ruuvimeisselit, rautalankaa ja muita vastaavia tavaroita, jopa ilmastointiteippi! Saumaosat on valmistettu nahasta ja kaksi vahvaa nahkahihnaa mahdollistaa ToolBookin yhteensitomisen. Työkalupuoli taas on vahvaa Martexinin vahattua kangasta. Siinä on myös vetoketjullinen tasku ensiapuvälineitä, rahaa ja mitä tahansa muuta varten, mikä vaatii suljetumpaa säilytystilaa.

Työkalupakkauksen koko avoimena on 67,6 cm x 27,5 cm ja kokoontaitettuna 17,5 cm x 27,5 cm.

Mielenkiintoiseksi tuotteet tekee se, että ne valmistetaan ainakin toistaiseksi tuote-erittäin, eli sitä mukaa kuin niitä tilataan Cotter Pinin sivustolta. Tuotteiden hinnat liikkuvat välillä 85-275 dollaria. Toolbookit maksavat 185 dollaria, 149 euroa, mutta ruskea oli jo tältä erää tätä kirjoitettaessa loppuunmyyty, vain mustaa oli jäljellä.

Adventure Roll

Adventure Roll monikäyttöhuopa on puoletaan alapinnaltaan 100 % villaa ja yläpinnaltaan Martexinin vahattua puuvillakangasta. Yrityksen mukaan se on saanut inspiraationsa vanhoista cowboy-elokuvien matkahuopakääröistä. Cotter Pinin versiosta haluttiin hyvin tehty, kestävä, lämmin, pehmeä ja ennenkaikkea vedenpitävä. 

Karttakukkaroa voi käyttää karttalaukkuna ja kukkarona. Siinä on myös neljä magneettia, jolla sen voi kiinnittää bensatankkiin.