Nyt on oikea aika kerätä epäsopivat varusteet syrjään odottamaan MP-messuja. Varusteita otetaan Kamapörssiin vastaan messujen aukioloaikoina perjantaina ja lauantaina 30. – 31.1., sunnuntaina 1.2. keskitytään ainoastaan myyntiin. Varusteiden tuominen MP-messujen Kamapörssiin edellyttää pääsylipun ostamista. Kamapörssistä saa varusteiden myyntiinjättämisen yhteydessä kutsukortin messuille, joten rahojen tai myymättä jääneiden varusteiden nouto onnistuu kätevästi.

– Lähes kaikki varusteet myytiin viime kerralla Kamapörssissä. Hyväkuntoiset, oikein hinnoitellut varusteet myydään varmasti, kertoo Kamaset ry:n puheenjohtaja V-T Harju. – Naiset tuovat paljon hyväkuntoisia varusteita myyntiin ja ne menevät hyvin kaupaksi.” Kamapörssissä on myynnissä mm. ajopukuja, -takkeja ja -housuja sekä kypäriä ja saappaita. Kamaset ottaa myyntisummasta 15 % välityspalkkion.

MP-Messujen Kamapörssi toimii verkkokauppoja paremmin, sillä siellä näkee varusteet paikan päällä ja niitä voi kokeilla sekä sovitella. MP-messuilla käy paljon moottoripyöräilijöitä, viime kerralla lähes 56 000, joten mahdollisia asiakkaita on paljon liikkeellä. MP 15 -messuilla Kamapörssi sijaitsee samassa paikassa kuin edellisellä kerralla, joten Harju uskoo kävijöiden löytävän sinne entistä paremmin ja kaupan käyvän viime kerran tapaan hyvin.