2X2 Cyclesin polkupyörien kuljetusteline antaa kuljettajalle mahdollisuuden ottaa maasto- tai katupolkupyörä moottoripyörän kyytiin. Laite on DOT-sertifioitu, ja siinä tulee mukana LED-jarruvalot.

Teline on myös helppo asentaa ja pyörän saa laitettua kiinni siihen sekunneissa. Ainakin pikakatsomalla etupyörä pitää kuitenkin olla fillarista irrotettuna.

Laite on valmistettu teräksestä. Pyörä kiinnitetään paitsi etuhaarukastaan myös keskiöstään. Varsi, johon keskiö kiinnitetään on pituudeltaan säädettävä, joten sen pitäisi sopia kaikkiin pyöriin. Telineen rakenteesta ja pyörän sijoituksesta johtuen yhdistelmä on myös aerodynaaminen, sillä pyörä sijoittuu telineeseen pitkittäin.

2x2 Cyclesin teline on saatavilla Hondaan, BMW:hen, Kawasakiin, KTM:ään, Harley Davidsoniin, Suzukiin, Yamahaan, Triumphiin, Aprillaan ja Ducatiin. Teline on Made in USA, ja sillä on hintaa 298 dollaria, 240 euroa. Sen voi tilata myös Suomeen, mutta valmistaja kehoittaa ottamaan yhteyttä heihin ennen hankintaa rahtikulujen selvittämiseksi, sillä heidä sivuillaan ei ole automatisoitua kansainvälisten postitusten toimintoa. Lisätietoja 2X2 Cyclesin sivuilta.