Isänsä mukaan nimetty Ernesto Guevara de la Serna omaa myös hänen intohimonsa moottoripyöräilyä kohtaan, kerrotaan La Poderosa Toursin kotisivuilla.

Poika on koulutukseltaan juristi ja ihastunut Harrikoihin, joiden restauroimiseen hän on omistautunut viimeisen 20 vuoden ajan. Hänen suosikkinsa on Panhead vuosimallia 74.

La Poderosa Tours tarjoaa Kuubasta kiinnostuneille motoristeille "intiimin kontaktin ja osan vallankumouksen historiaa, joka loi mystiikkaa, joka edelleen on voimissaan", kerrotaan yrityksen nettisivuilla.

Ajolaivastoon kuuluvat ainakin tuliterän näköiset Harley-Davidson Touring FLHX Street Gide ja Dyna FXDWG Wide Glide.

Kuuden päivän kiertomatka maksaa hinnat alkaen noin 2400 euroa. Se alkaa Havannasta ja kulkee tiukasti Che Gueavaran historiallisia jalanjälkiä. Matkan varrelle mahtuu mm. Fortaleza de la Cabañassa sijainnut Chen komentokeskus, Santa Clarasssa oleva Chen mausoleumi ja panssaroitu juna. Ajomatkat ovat inhimillisiä ja  pisimmilläänkin vain noin 240 kilometriä päivässä.

1950-luvun alussa Che Guevara teki 8000 kilometriä pitkän matkan halki Etelä-Amerikan pitkäaikaisen ystävänsä Alberto Granadon kanssa. Näiden matkojen sanotaan laukaiseen häen vallankumouksellisuutensa. Matkaa hän teki La Poderosaksi nimetyllä Nortonilla, ja tämän nimen on hänen poikansa antanut omalle moottoripyörämatkatoimistolleen.

Jutun aloituskuvassa Ernesto "Chen-poika" Guevara de la Serna.