Paras Baari Amerikassa -elokuva on "viskinhuuruinen kirjoitussuunnittelma vie miehen eeppiselle moottoripyörämatkalle läpi baarien ja tavernoiden läntisessä USA:ssa. Sivuvaunullisella vuoden 1960 BMW R60/2 ajo vie Sandersin (Andrew Rizzo) Arizonan autiomaista pohjoiseen Utahiin Montanan vuoristoseuduille. Matkakumppaninsa ja pyhimyksen, Northwayn (David Ackroyd)avulla hän tekee matkaa ja tapaa myös erinäköisen joukon värikkäitä hahmoja. Samalla Sanders oppii valtateiden Tien ja baarien Zenin.

Moottoripyöräilemällä Lännessä, nukkumalla paljaalla maalla, pyydystämällä merenneitoja sekä juomalla USA:n legendaarisimmissa tienvarsibaareissa Sanders kokee omakohtaisesti baarien ja moottoripyöräilyn veljeyden. Elokuva kertoo elämisestä täysillä ja tuo perinteisen amerikkalaisen roadmovien nykyaikaan."

Elokuvan ovat ohjanneet Damon ja Eric Ristau. Pääosissa ovat Andrew Rizzo, David Ackroyd, Gregory Collett, Lee Rizzo, Walt Hefner, Steve Hodgson ja Jim Harrison.

Lisätietoja elokuvasta ja tilaukset täältä. Tilasimme elokuvan ilmapostitse suomeen dvd:nä, jolloin sen hinnaksi tuli 23,29 euroa. Teemme siitä arvion, kunhan saamme dvd:n. Elokuvan pystyy myös lataamaan heti katsottavaksi samalta sivustolta vain kymmenen dollarin hintaan.