Kalusto

KTM Nordic tuo sarjaan 24 kpl Ready To Race RC 390-kilpuria. Pyörä on rakennettu RC 390 katupyörästä. 38 hevosvoimaiset RC 390 CUP -pyörät on varusteltu WP:n kilpaiskunvaimentimilla sekä Akrapovic-pakoputkistolla. Katumalliin verrattuna CUP-pyörät on varusteltu lasikuitukatteilla. Pyörän mukana tulee eri välityksiä, joilla pyörää voi kustomoida oman ajotyylin mukaiseksi.

Helppoa, edullista ja yksinkertaista

Sarjaan osallistuvan kuljettajan tarvitsee vain ostaa pyörä, sillä sarjaan osallistumisesta ei peritä erillistä maksua. Kilpailujen osallistumismaksut ovat ainoa kulu, joita itse kilpailemiseen liittyy. Sarjassa on rengassääntönä 1 rengassarja per kilpailu, joka takaa rengaskulujen maltillisuuden. Pyörät ovat kaikki täysin samanlaisia, joten kilpailu on kaluston osalta tasavertaista.

Lisäksi kaikissa kilpailuissa on paikalla KTM:n henkilökunta näyttävine varikkokokoonpanoineen.

Sarjaan osallistuville tarjotaan tekninen apu kilpailupaikoilla, varaosatuki sekä kisalounas kuljettajalle ja mekaanikolle. Ajo Motorsport puolestaan järjestää ennen kauden alkua harjoitus- ja testipäivän sarjan kuljettajille. Kouluttajina tullaan näkemän Road Racingin huippukuljettajia aina MM-huipuista lähtien.

Kaikki sarjaan osallistuvat kuljettajat voivat lunastaa villin kortin Saksan ADAC RC CUP-osakilpailuihin. Bonuksena menestyjille on se, että kolme osakilpailua voittaneelle kuljettajalle KTM Nordic kustantaa osallistumisen kyseiseen kovatasoiseen ADAC RC CUP-sarjan osakilpailuun.

Kenelle tarkoitettu?

Sarja on avoin kenelle tahansa, ainoa kriteeri on 13 vuoden ikä. Kuljettaja voi olla täysin uusi lajin harrastaja tai vaikka maailmalle tähyävä juniori, jolle sarja toimii ponnahduslautana ja välietappina ennen Moto3-luokkaa.

Miten?

Ready To Race pyörän hinta on 8990€ (sis. Alv.). Sarjaan ilmoittautumiset ja lisätiedot: Kimmo Hurri / KTM Nordic Oy kimmo.hurri@ktm.com.