Lauantaina 31.1. jaetaan naisten harjoitusajot ja aika-ajot sekä näiden jälkeen kilpailu kahdessa erässä klo 16 alkaen. Palkintojen jako on klo 17.10. Lisäksi lauantaina voi seurata junioreiden harjoituksia ja aika-ajoja.

Sunnuntaina 1.2. harjoitusten ja aika-ajojen jälkeen kilpailu alkaa todella teolla klo 13. Finaaliajot ovat klo 13.45. Junioreiden palkintojen jako on klo 15.45 ja miesten palkintojen jako klo 16.15.

Miesten Superenduron MM -osakilpailuissa kohtaavat mm. Cody Webb (USA), Kyle Redmond (USA), Giacomo Redondi (Italia), Jonny Walker (Iso-Britannia), Robert Taylor (USA), Mathias Bellino (Ranska), Dani Gibert (Espanja), Alfredo Gomez (Espanja), David Knight (Iso-Britannia) ja Taddy Blazusiak (Puola). Suomalaisista kuskeista kisoihin osallistuu ainakin Suomen menestyksekkäin endurokuski Matti Seistola. Naisten ja junioreiden kisojen osallistujat sekä muut miesten kisoihin osallistuvat vahvistuvat myöhemmin.

Superenduron MM -osakilpailut järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa. Helsingissä ajettava Superenduro MM -osakilpailu on vuoden kolmas osakilpailu. Tätä ennen on ajettu Saksassa ja Puolassa. Miesten superenduron MM-kilpailuissa on yhteensä kuusi osakilpailua. MP-messujen messukävijät pääsevät seuraamaan kisoja veloituksetta.

Messukeskuksen halliin rakennettavan radan suunnittelussa on asiantuntijana ollut enduron MM-sarjan 13 kertaa voittanut Juha Salminen. Rata on vaativa ja ainutlaatuinen Suomessa.

MP-messut järjestetään 30.1. – 1.2.2015 Messukeskuksessa Helsingissä. MP-messut ovat avoinna pe 30.1. klo 10-20, la 31.1. klo 9-18 ja su 1.2. klo 10-17.