Sagmart kertoo, että AMG:n ja MV Agustan yhteisen ensimmäisen mallin suunnittelu olisi edennyt jo konseptiasteelle ja nimetty AMG Conceptiksi. Suunnittelijana on toiminut tunnettu italialainen Daniele Pelligra. Inspiraationsa ja värityksensä konsepti olisi saanut Mercedes AMG GT:n keltaisesta versiosta.

Konseptimoottoripyörässä olisi kolmisylinterinen moottori, mutta kuitenkin siinä on nelivaimentiminen pakoputkisto istuimen alle piirrettynä. Luomus on hyvin räyhäkkään näköinen sporttinen seikkailupyörä. 

Kyse vain Pelligran omasta näkemyksestä?

Autoevolution ottaa asiallisemman kannan Pelligran sketseihin ja olettaa, että kyse on vain hänen omasta konseptiluonnoksestaan eikä virallisesta AMG:n tai MV Agustan toimeksiannosta.

Se kysyy kuitenkin, onko tulossa AMG MV Agusta tai käyttääkö mp-valmistaja hyväkseen saamiaan rahavirtoja uusien pyörämallien ja teknologian kehittämisessä.

Pelligran konsepti on joka tapauksessa suunnattu sille alueelle, missä häärivät jo mm. KTM 1050 Adventure ja BMW S1000 XR. Koska pakoputkenpäitä on istuimen alla neljä, Autoevolution olettaa ratkaisun olevan peräisin F4-R-pohjaisesta moottorista.

Lisää kuvia konseptista täällä.

Kuvien perusteella konsepti on todella sulavalinjainen ja epäilemättä pyörään saa aikanaan kiinni myös sivulaukut, jos se muuttuu tulevaisuudessa todellisuudeksi.