Kesstech Gmbh:n putkistot ja vaimentimet ovat valtaosaltaan sellaisia, että kaikissa napinasennoissa ne tuottavat EC-hyväksyttyä ääntä. Ääni kuitenkin vaihtelee normaalista syvään murinaan. Napinpainalluksen vaikutus on korvinkuultava.

Pikainen tutustuminen Kesstechin sivustoon kertoo, että se valmistaa lähinnä Harley-Davidsoneihin ja BMW:eihin sopivia vaimentimia.

Mainostoimisto kertoo videon saatteessa halunneensa tuoda epätavallisin keinoin tunnetuksi akustisesti vahvojen Kesstechin pakoputkistojärjestelmien edut, ja samalla kertoa, miten ne toimivat. Mainostoimiston omin sanoin sanottuna: "Onnistuaksemme tässä, käytimme töykaluna hieman karkeaa, kuivahkoa huumoria, joka sopii kohderyhmän huumorintajuun". 

Saksalaisesta huumorista kertovan kirjan väitetään olevan maailman ohuin, mutta kyllä tuosta allaollevasta videosta vähintään pieni sisäinen hymy irtoaa. Ainakin varmaan heidän mielestään, jotka uskovat melun tuovan turvallisuutta, se kertoo motoristin tyttöystävän oikeasta asenteesta. Mainos löytyy myös Adsoftheworldin sivuilta. Katso itse, onnistuiko mainostoimisto saavuttamaan tavoitteensa.