Moto-Skiveezien keksijä Shawn Lupcho kilpapyöräili 20 vuotta ja on ollut intohimoinen motoristi jo 35 vuoden ajan. Ajatus optimaalisita alushousuista moottoripyöräkäyttöön lähti kilpapyöräilyshortseista. Moto-Skiveez-bokserit on suunniteltu moottoripyöräkäyttöön uusinta teknologiaa hyödyntäen.

Suunnittelussa käytettiin apuna italialaista TMF Groupia, joka on sikäläinen VTT:n tyyppinen toimija, ja sen Veronan tutkimuslaitoksia.

Motoristin perstuntuman arviointia ei jätetty sattuman varaan, vaan TMF tutki asian perusteellisesti käyttäen lämpökameraa sijoitettuna kuljettajan ja satulan väliin. Tällä teknologialla selvitettiin takamuksen, sukuelinten ja nivusalueen ruumiinlämpöä.

TMF käytti myös tietokoneeseen liitettyjä paineenilmaisevia sensoreita, joiden avulla selvittiin istumakontaktia ja saatiin selvitettyä, millaista materiaalia kannattaa käyttää ja miten.

Tieteellisen tutkimustyön perusteella selvisi, että tarvitaan kolme erilaista housumallia käytetyn moottoripyörätyypin mukaan. Nämä pyörätyypit ovat Sport, jolloin ajoasento on eteenpäin nojaava, Seikkailu, jossa ajoasento on varsin pysty sekä Kruiseri, jossa ajoasento on hyvin rento.

Adventure-mallin pehmusteosa.

Housujen istuin - eli pehmusteosa eroaa näiden pyörätyyppien mukaan, ja on suunniteltu antamaan kuljettajalle kuhunkin malliin parhaan mahdollisen istuintuntuman.

Istuinpehmuste on ommeltu korkeatasoisiin boksereihin, joita on tarkoitus pitää lähinnä ihoa. Niissä käytetään kahdenlaista kangasta: toinen on hengittävä ja toinen kosteuttapoistava. Valmistajan sivuilta selviää parhaiten, miten asia on käytännössä ratkaistu.

Pehmusteet on rei'itetty hengittävyyden saavuttamiseksi. Ne on sijoitettu strategisesti parhaalla mahdollisella tavalla aiotun käyttötavan mukaan. Lisäksi ne ovat antibakteerisia ja konepestäviä.

Kaikkien kolmen mallin hinta on 59,95 taalaa kappaleelta. Lisätietoja valmistajan sivuilta, joilta löytyy myös mielenkiintoinen video aiheesta.