Kalifornian Santa Cruzissa toimiva Zero Motorcycles kertoi myös, että samalla kun brändi jatkaa kasvuaan Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, se on nopeasti laajentumassa myös kansainvälisille markkinoille saatuaan vuoden 2014 aikana seitsemän uutta maahantuojaa merkilleen. Tavoitteena on lisätä myös tämän vuoden aikana niitten maitten määrää, missä myydään Zeroja.

Zero ei kuitenkaan tiedotteessaan paljastanut myytyjen moottoripyörien tai liikevaihdon määrää.

– Kasvua oli erityisesti viranomaisille myytyjen pyörien määrässä. Vuoden alussa 10 eri poliisilaitoksella oli käytössään Zeron täyssähköisiä moottoripyöriä, ja vuoden lopussa niitä oli jo miltei 50:llä, Zeron pääjohtaja Richard Walker kertoo.

Zero näkeekin suuria kasvunmahdollisuuksia viranomaismarkkinoille, mistä se on saanut paljon myönteistä palautetta pyörien huomaamattomuudesta, käsiteltävyydestä sekä alhaisita huoltokustannuksista.

Zeron vuoden 2015 mallien tuotanto aloitettiin juuri. Zerolla on myynnissä neljä kuluttajille suunnattua mallia sekä kolme poliisi- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettua ja yksi sotilaskäyttöön suunnattu malli.

Yritys valmistaa pelkästään täyssähköisiä moottoripyöriä.

Jutun aloituskuvassa Zero MMX.