Milestonella on kokemusta moottoripyöräpelien tekemisestä, sillä se tunnetaan MXGP- ja MotoGP-pelien valmistajana. Maaliskuun lopulla kaupalliseen levitykseen ilmestyvä Ride on sitten peli heille, jotka ovat nuo kaksi edellistä jo ehtineet tahkota läpikotaisin.

Pelissä on yli sata pyörää, mistä valita mieleisensä, ja ainakin videoiden perusteella ne on mallinnettu hienosti. Mukana on supersportteja, superpyöriä, nakupyöriä ja jopa historiallisia pyöriä.

Riden omalta sivustolta löytyy muun muassa esittelyvideoita pyöristä, kannattaa käydä katsomassa. Siitä, että peli on todella uusi, kertoo sekin, että mukaan on mallinnettu mm. supersähkösportti Energica Ego.

Pyöriä voi rakentaa ja varustaa, jopa kuljettajaa pystyy muokkaamaan, ja pelissä voi matkustaa ympäri maapallon erilaisille radoille, jotka tarjoavat jännitystä ja haasteita, millainen tahansa ajotyylisi onkaan, kerrotaan Riden tiedotteessa. Voit osallistua kansainvälisiin tapahtumiin ja ottaa verkkomonipeleissä mukaan myös muita oikeita ihmisiä ympäri maailman.

Ratoina on tarjolla perinteiset GP-kilparadat, mutta myös paljon muuta, esimerkiksi maaseuturatoja metsineen ja majesteettisine vuoristoineen, yksityiskohtaisia kaupunkiratoja, sekä erityisratoja, joissa kuljettaja joutuu pistämään ajotaitonsa ja pyöränsä äärimmäisille rajoille ja niiden yli.

Peli ilmestyy sekä Xbox Onelle, Windows PC:lle, Steamille, PlayStation 3:lle ja PlayStation 4:lle. Pelin julkaisee Bandai Namco ja se on Milestonen käsialaa.