Oxford Tracker on helppo siirtää laitteesta toiseen, ja se saa virtansa 10 vuotta kestävästä litium-ioni-paristosta. Käyttöönotto vaatii paikalleen laiton lisäksi vain aktivoinnin matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Asennukseen ei tarvita työkaluja.

Oxford Tracker

Oxford Tracker, valintamoodit.

Laitteessa on neljä eri käyttömoodia. Sleep-valinta on oletus, johon laite menee, mikäli sitä ei ole liikuteltu 5 minuuttiin. Laite pysyy nukkumassa, mikäli sitä ei siirretä. Live-asennossa jäljitin antaa uuden sijainnin joka 5 minuutin kuluttua, jos se on liikkeessä. Geofence-valinta on maantieteellinen alue, jonka ulkopuolelle joutuessaan hälytin lähettää automaattisesti sinulle sähköpostin viiden minuutin välein sijainnistaan. Se näyttää myös linjan mistä mihin on siirtymässä. Alarm-eli hälytysvalinnalla voit ilmoittaa varastetusta laitteesta.

Jäljitin aktivoidaan puhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

Mikäli pyöräsi varastetaan, avaat vain tietokoneesi tai sen kännykkäsi ja katsot sovelluksesta, missä pyöräsi on. Jäljitin on varustettu sim-kortilla, ja se toimii kaikkialla maailmassa, missä on matkapuhelinverkko.

Jäljitys ei voisi olla helpompaa: seuraat vain kartalta, missä pyöräsi on.

Jäljittimen hinta on 199 Englannin puntaa, 300 euroa. Lisäksi päälle tulevat jäljitysjärjestelmän ylläpitokulut, jotka alkavat 90 eurosta vuodessa. Viiden vuoden sopimus maksaa 272 euroa. Laitteella on kahden vuoden takuu. Lisätietoja Oxfordin sivuilta.

Oxfordin järjestelmässä pyörän omistaja joutuu itse ottamaan yhteyden poliisiin toisin kuin joissakin kilpailevissa järjestelmissä.

Oxford Tracker

Oxford Tracker, helppo asentaa ilman työkaluja.