Rukka AquaAir on sadekelin haalari toiminnallisesta 3-kerros -Gore-Tex -laminaatista. Hengittävä ja vedenpitävä AquaAir on hyvä lisä Cordura AFT-materiaalista valmistettuun AiRider–ajoasuun.

AquaAir -haalarissa on lähes kaikki tyypillisen Rukka 3-kerros-laminaattipuvun ominaisuudet. Gore-Tex–kalvon ansiosta AquaAir suojaa nimensä mukaisesti vedeltä ja tuulelta säilyttäen kuitenkin erinomaisen hengittävyyden. Kaksi pitkää vetoketjua lahkeiden ulkosivuilla ja erittäin pitkä, diagonaalinen etuvetoketju ovat helppokäyttöiset. Joustavasta Gore-Texistä tehty korkea kaulus estää veden valumisen niskaan. Säädettävä vyö takaa optimaalisen istuvuuden.

Haalarin istuinosan Keprotec Antiglide takaa pysyvän pidon pyörän päällä. Iso, vetoketjullinen reisitasku on käytännöllinen lisä.

Rukka AquaAir

RuRukka AquaAir on sadekelin haalari.

AquaAir –haalarista on tarkoituksella jätetty suojat ja lämpövuorin pois, sillä se on tarkoitettu puettavaksi vettäpitämättömän puvun päälle huonolla säällä. Tämä tekee AquaAir –haalarista täydellisen lisävarusteen Rukka AiRider-takille ja tulevana kautena sen pariksi tuleville AiRider -housuille. AiRider-puku on ihanteellinen ajoasu kuumaan ilmastoon erittäin hyvän ilmanläpäisykykynsä ja täydellisten suojavarusteidensa ansiosta. AquaAir–haalari tekee AiRider -puvusta sopivan myös kylmiin ja sateisiin päiviin. AquaAir haalari on saatavilla Rukka jälleenmyyjiltä mustana ja sinisenä ko’oissa 48-62.

Charikla ajotakki naisille ja Chariklo miehille

Kaksi Rukan uutuustakkia Chariklo ja Charikla (tämän jutun aloituskuvassa) on nimetty taivaankappaleiden mukaan, ja ne edustavat Rukan tuttua suojaavuutta ja käyttömukavuutta. Asteroidi “Chariklo” löydettiin avaruudesta vuonna 1997, ja “Charikla” odottaa vielä löytäjäänsä. Rukka on jälleen aikaansa edellä ja nimesi näyttävän näköiset takit taivaankappaleiden mukaan. Keskenään samantapaiset asut sopivat hyvin yhteen, vaikka ovatkin leikkaukseltaan erilaiset.

Takit eivät ainoastaan näytä hyviltä, vaan ne tarjoavat myös monipuolista suojaa motoristeille. Päällysmateriaali on kosteutta ja kulutusta kestävää Cordura 500 –materiaalia. Olkapäitä, kyynärpäitä ja kyynärvartta suojaavat mukavat Rukka D3O Air suojat. Ne on sertifioitu viimeisimpien CE standardien mukaan ja niiden iskunsuojaavuus moninkertaistuu välittömästi iskun kohdistuessa niihin.

Gore-Tex Z-liner –kalvo takaa pysymisen kuivana sateessa, kun taas irrotettava lämpövuori huolehtii mukavasta lämmöstä kylmällä säällä. Käytännölliset, kahdensuuntaiset vetoketjut sivuissa helpottavat tuuletusta. Molempien takkien erikoispiirre on irrotettavat, huomioväriset paneelit hihoissa, joten erilliset turvaliivit voidaan unohtaa.

Miesten takki Chariklo on saatavissa ko’oissa 46-66. Naisten vartalolle erityisesti suunniteltu Charikla ko’oissa 34 – 50. Molemmat takit ovat yhdistettävissä sekä Rukan uusiin Fuel ja Fuel Lady –housuihin että kaikkiin muihinkin Rukka-housuihin pitkällä yhdistysvetoketjulla. Molemmat takit saatavilla punaisina, harmaina ja mustina.

Fuel miesten ja Fuel Lady naisten ajohousut

Rukan Focus–housujen seuraaja Fuel ja Fuel Lady ovat saatavilla kaikissa mahdollisissa kokovaihtoehdoissa. Cordura-mallistossa käytetty materiaali Cordura 500 valittiin myös Fuel-housujen materiaaliksi. Uudet Fuel-housut ovat täydellinen pari Chariklo -takille, joka on myös Rukan lisäys Cordura-mallistolinjaan. Vastaavasti naisten Fuel Lady -housut ovat yhteensopivat uuden Charikla-takin kanssa. Molemmat housut voidaan yhdistää myös muihin Rukka-takkeihin. Yhteensopivan, koko ympärysmitan pituisen vetoketjun ansiosta veto ei pääse puvun sisälle, eikä se läpätä ajaessa. Vyötärönsäätimet sekä oikealla että vasemmalla puolella takaavat hyvän istuvuuden ja ajomukavuuden.

RukkaFuel ja Fuel Lady -housut

Molemmissa housuissa CE-sertifioidut Rukka D30-suojat polvissa ja lanteissa yhdistävät optimaalisen käyttömukavuuden ja maksimaalisen suojan. Pehmeä ja joustava materiaalin suojaa moninkertaisesti iskun aikana. Gore-Tex Z-vuori on sekä hengittävä että täysin tuulen- ja vedenpitävä. Lämpövuori (60 g.) on käytännöllisesti irroitettava. Rennoissa jeans-cut malleissa on kaksi isompaa ulkotaskua ja pieni kolikkotasku.

Miesten Fuel–housut on saatavilla normaalilla istuvuudella kooissa 46-62. Housuista on myös extra-pitkä malli kooista 48-52 ja extra-lyhyt malli kooista 48-66. Naisten Fuel Lady malli on saatavilla normaalilla istuvuudella kooista 34-46, lyhyellä mallilla 28-50 ja extra-pitkällä mallilla kooista 36-42. Kaikki Fuel–housumallit ovat mustia.