Valter-verkkotakki on oiva hellekelin ajotakki. Väritys on kelta-musta, päällysosa Corduraa ja hengittävää verkkomateriaalia. Takissa on kuitenkin mukana asiaankuuluvat kyynär-, olka- ja selkäsuojat.

Toisena uutuutena tulee ajotakki, josta löytyy tila täydelliselle niskasuojalle. Tämäkin takki on suunniteltu lämpimille keleille. Hellekelin ajomukavuuden lisäämiseksi takkiin on laitettu ilmastointivetoketjut, jotka löytyvät sekä kainalon korkeudelta sivuista että hihoista, jotka voidaan halutessa irroittaa kokonaan. Takkia saa sekä sinisenä että punaisena.

Hanxin ilmastoiu lämpimän kelin takki, jonka kaulukseen mahtuu täysikokoinen niskatuki.

Hanx on keskiviikosta alkaen tuonut messuille kolme isoa pakettiautollista tuotteita ja osastolla palvelee 12 Hanxin henkilökunnan edustajaa eri toimipisteistä. Tämä on oivallinen tapa myös eri puolella Suomen työskentelevien myyjien tutustua toisiinsa.

Hanxilla riittää messujen lisäksi kiireitä.

– Helsingin liike lopetettiin vuokrasopimuksen päätyttyä joulukuussa ja Riihimäellä sijaitseva liike suljetaan. Kokonaan uusi liike avataan Nurmijärvelle Myllykukkoon, ja sen arvioidaan avautuvan huhtikuussa. Näin ikäänkuin yhdistetään kaksi entistä myymälää yhdeksi, kertoo Monna Raatikainen Hanxilta.

Jo parina vuonna järjestetty Surinaa Sussuille Pärinää Pojille -tapahtuma saa tänä vuonna jatkoa ja mukaan yhteistyökumppaneiksi liittyvät myös Leppävirran kunta sekä seurakunta.

Hanxin Monna Raatikainen kertoi heidän tulevan myymälänsä sijoittuvan kolmostien varrelle Nurmijärvelle.

Hanxin Monna Raatikainen kertoi heidän tulevan myymälänsä sijoittuvan kolmostien varrelle Nurmijärvelle.