Kari Salmelaisella on edelleen sana hallussaan. Riemastuttavalla itseironisella järjestäjille asettamallaan kysymyksellä: "Mistä kummasta löysitte puhelinnumeroni"? Ja omalla vastauksellaan "Keltaisilta sivuilta kohdalta M, eli museot" itsensä sisään spiikaten, rennolla ja varmalla otteella pyörähti motoristien Napakymppi käyntiin Biker´s Date-baarissa perjantaina klo 18.00.

Järjestäjät yllättäneiden sadan kiinnostuneen hakijan joukosta leikkimielisen deittikilpailun aloittivat herra A. Hausjärveltä, herra B. Vallilasta ja herra C. Vaasasta. Biker´s Daten neiti X oli Lydia Helsingistä.

Herrat A, B ja C.

Perinteisellä kysymyksellä alotti neiti X, eli:"Raha vai rakkaus?". Toki hän esitti tiukempiakin kysymyksiä : "Tappaisitko kissanpennun". Ja kuten leikin henkeen kuuluu, kun kaikkiin kysymyksiin jokainen oli vastauksensa antanut, neiti X teki valintansa ja ensimmäisen Biker's Daten valinta osui herra A:han Hausjärveltä. Lopuksi avattiin rullat, joiden sisältä paljastui (tälläkertaa ei matkoja ollut tarjolla, kuten ennen Napakympissä) palkinto, jonka valituksi tullut herra A ja neiti X saivat.

Lauantaina uusi Napakymppi

Biker´s Datea oli seuraamassa kiitettävä määrä ihmisiä ja Kari Salmelainen piti huolta, että tunnelma oli rennon hauska. Jos lauantaina satut olemaan messuilla klo 15.00, niin silloin on uusi kierros Napakymppiä ja uudet ihmiset. Tälllöin voit seurata, kuka kenetkin valitsee Biker´s Date -baarissa, jossa muinakin aikoina on käytössä vapaa- ja varattu-tunnistein varustetut juomamukit.

Kari Salmelainen sekä onnelliset herra A Hausjärveltä ja neiti X.

Kari Salmelainen sekä onnelliset herra A Hausjärveltä ja neiti X.