MP-messuilla vieraili kolmen päivän aikana yli 55 000 kävijää. Heistä lähes viidennes (19 %) harkitsi uuden moottoripyörän hankkimista tänä vuonna, kun vastaava luku viime vuonna oli 11 %. Käytetyn moottoripyörän hankinta oli mielessä tänä vuonna 17 %:lla, kun vastaava luku viime vuonna oli 22 %. Tämä selviää TNS Gallupin messujen aikana tekemästä kävijätutkimuksesta. Kävijöistä 10 % harkitsi uuden moottoripyörän ostoa ja 14 % käytetyn moottoripyörän ostoa seuraavan kolmen vuoden aikana. Nämä luvut olivat lähes viime vuotisella tasolla.

Tänä vuonna messujen yhteydessä järjestettiin ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa Superenduron MM -osakilpailut ja rakennettujen moottoripyörien Petrol Circus Custom Bike Show oli entistä laajempi. Messuilla uusia moottoripyöriä, mopoja ja varusteita esittelivät kaikki suurimmat merkit.

MP-messut kokosi Messukeskukseen pääasiassa moottoripyöräilijöitä, sillä 71 % kertoi omistavansa moottoripyörän, mopon tai skootterin, 14 %:n lähipiirissä oli moottoripyöräilyä harrastava ja uusia harrastuksen mahdollisesti aloittavia oli 12 % messujen kävijöistä. Kävijöistä 90 % oli tyytyväisiä messujen tarjontaan ja 89 % kertoi tulevansa varmasti tai todennäköisesti messuille myös ensi vuonna. TNS Gallup haastatteli kolmen päivän aikana 200 MP-messujen kävijää.

MP-messut järjesti Messukeskus Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta. Seuraavan kerran MP-messut järjestetään 29. – 31.1.2016 Messukeskuksessa.