High-Tech Motionin säänkestäviä puhelinsuojia saa tällä hetkellä iPhone 5:lle ja Samsung Galaxy III:lle, Galaxy IV:lle on tulossa oma kotelonsa.

Kotelo kiinnitetään moottoripyörän ohjaustankoon puristimilla tai sitten Ram Mount -pallon tai Techmountin vastaavan avulla ohjaustangon rakenteesta riippuen. Motorcycle.com testasi sekä kotelon käytetävyyttä että sääsuojausta. 

Kotelo puhelimineen on helppo irroittaa ja kiinnittää telineeseen.

Kotelo puhelimineen liitetään asennustelineeseen pikakiinnikkeellä, jolloin se on helppo irrottaa paikaltaan. Kotelo on vesitiivis ja kestää jopa veteen upottamisen. Se on varustettu virta- ja kuulokeliitännöin. Mikäli ne eivät ole käytössä, ne tukitaan kumitulpin, jolloin kotelo on täysin vedenpitävä, käytössä ollessaan ne alentavat tiiviyttä. Toisaalta normaalisäässä virtaliittimen käyttö tietysti mahdollistaa puhelimen pitämisen täydessä latauksessa, mikäli pyörässä on virtaliitäntä.

Mikäli haluaa kartan näkemisen lisäksi myös kuulla navigointiohjeet, niin käyttäjä tarvitsee bluetooth-yhteydellä varustetun kuulokkeen, jollainen on useimmissa kypäräpuhelimissa.

Kotelo pitää vettä läpivientitulpat suljettuina, vaikka sen upottaa kokonaan veteen.

Jutun mukaan puhelimen käytettävyys on muuten hyvä, mutta kosketusnäytön käyttö edellyttää ajohansikkaiden poistamista kädestä ja paljaita sormia.

Kotelon hinta Yhdysvalloissa on noin 70 dollaria, tosin asennustarvikkeista joutuu maksamaan erikseen. Matkapuhelimelle suunnitellun kotelon etu on siinä, että mikäli se omaan käyttöön riittää navigaattoriksi, ei tarvitse erikseen hankkia laitetta suunnistamista varten ja toiseksi erillinen jalallinen kotelo nostaa näytön ylemmäs, jolloin kuljettajan ei tarvitse irrottaa niin paljon katsettaan tiestä.

High Tech Motionin tuotteilla ei heidän edustajansa mukaan ole toistaiseksi edustajaa Suomessa.

Editoitu 9.10. klo 8.47. Lisätty kuvat ja kuvatekstit sekä valmistajan edustajan kommentti.