Mecum Auctions -huutokauppakamari myy muun muassa tätä Steve McQueenille kuulunutta vuosimallin 1915 Cyclonena, jonka sarjanumero on 1010A. Paitsi että kyseisessä pyörässä on McQueenin Midaksen kosketus, Cyclonet kiinnostavat keräilijöitä siksi, että niitä on olemassa enää kuusi kappaletta.

Pyörää valmisti vuosien 1913-1916 välillä Joems Motor Manufacturing Company St Paulissa Minnesotassa. Pyörä on erittäin kaunis ja hienosti restauroitu. Se on jarruton, ja 996 cm3 45° V2-moottorilla on vuonna 1914 ajettu 178,6 kilometriä tunnissa. Selkeästi nopeammin kuin Indianin hallussapitämä virallinen 150,4 km/h ennätys. Moottorin tehoksi arveltiin 45 hevosvoimaa, mikä on paljon vuosiluku huomioiden ja vielä jarruttomassa pyörässä.

Pyörän moottori oli myös aikanaan teknisesti erittäin moderni. Cyclonen on restauroinut Stephen Wright. Lisätietoja McQueenille kuuluneesta Cyclonesta Mecumin sivuilta. Sivustolla on hyvin lisätietoa pyörästä. Samalla kannattaa käydä muutenkin ihmettelemässä Las Vegasin huutokaupan pyörälistaa. Se on melkoinen ja sisältää huikeita pyöriä, sillä nyt myytävä kokoelma on kuulunut EJ Colelle.

Steve McQueenille kuulunut 1915 Cyclone Board Track Racer.

Steve McQueenille kuulunut 1915 Cyclone Board Track Racer.