Heskethin toimitusjohtaja Paul Sleeman on kertonut, että yritys suunnittelee paraikaa hyvin eksoottisen moottoripyörän valmistusta. Hän kuvaa sitä Bugatti Veyroniksi verrattuna Aston Martiniin, jota tässä siis edustaa Heskethin 24 -malli.

24 nimettiin kuuluisan kilpa-ajaja James Huntin kisanumeron mukaan. Hesketh kertoi viime vuonna valmistavansa 24 kappaletta mallia 24 hinnat alkaen 46 000 euroa Englannissa. Mallia on myyty jo 16 kappaletta, ja loppujen kahdeksan odotetaan käyvän kaupan vuoden loppuun mennessä.

Luvassa on siis entistä tehokkaampi ja nopeampi moottoripyörä kuin malli 24 on. Valitettavasti se tulee myyntiin vasta 2016, joten joudumme vielä odottamaan yksityiskohtia.

Sanat moottoripyörien Bugatti Veyron antavat odottaa jotain ennennäkemätöntä ja odotukset ylittävää. Silmittömän tehon ja vauhdin lisäksi pyösn pitäisi olla visuaalisesti uskomaton ja myös varusteiltaan ja olemukseltaan äärimmäisen loistokas. Toivottavasti Heskethin Sleeman ei ole yliarvioinut yrityken kykyjä.

Redhillissä, Surreyssä toimiva yritys työllistää kaikkiaan kuusi henkilöä, joten haasteet uuden mallin kehittämiseen ovat varmasti kovat. Asiasta kertoi ensin Telegraph.