Freedom Bike Rentalin väki toivoo asemastaan tulevan suositun pysäkin, sillä se on lähellä keskipistettä Pan-Amerikkalaisen kolmen Amerikan mantereen halki kulkevan valtaväylän varrella. Reitti ulottuu Prudhoe Baystä Alaskasta Ushuaiaan Argentiinaan. Matkakeskus tarjoaa kansainvälisille mp-matkaajille paikan rentoutua, kokoontua ja jakaa tietoa sekä lisäksi siellä on korkealaatuiset ja luotettavat korjaus- ja huoltopalvelut.

Matkakeskuksessa on myös tarjolla suuri kokoelma Ecuadorin ja Etelä-Amerikan karttoja, täysivarusteltu baari sekä suihku ja kylpyamme. Matkallaolevat motoristit voivat osoittaa postinsa sinne sekä jättää tavaransa, jopa pyöränsä sinne talteen kohtuullista maksua vastaan. Taiteilijoille ja valokuvaajille on erikseen tila, minne he voivat pystyttää näytteille töitään.

Keskuksessa on ammattitaitoinen moottoripyörähuolto ja -korjaamo, jossa on kokeneet mekaanikot. Kuumaa vettä, painepesu ja perusteellinen pyörän tarkastus on luvassa niitä tarvittaessa.

Adventure Motorcycle Travel Center toimii samalla Ecuador Freedom Bike Rental & Tours -mp-matkajärjestäjän päämajana. Se puolestaan tarjoaa matkailijoille järjestettyjä moottoripyörämatkoja myös heille, jotka lentävät Ecuafdoriin ja haluavat ajaa siellä. Yritys on toiminut Ecuadorissa jo vuodesta 2010.

Adventure Motorcycle Travel Center sijaitsee calle Juan de Velasco N26-132:ssa calle Santa Marian ja Orellana Avenuen välissä Quitossa, Ecuadorissa. Paikan GPS-koordinaatit ovat S 00°11’51.8” / W 078°29’29.6”. Lisätietoja yrityksen kotisivuilta.

Asiasta oli tietoa ensin Motorcycle USA:n sivuilla. Katso video alla.