– Onhan se mieletöntä, että näin monet ovat katsoneet Venäjän webisodin, Jussi Seljas kertoo tyytyväisenä. – Oheisen webisodin kuvasimme Espanjassa. Panostimme siihen kunnolla ja jälki on sen mukaista.

Urban Motocross –sarjassa tullaan näkemään jatkossakin hurjia temppuja upeissa maisemissa.

– Halusin tuoda tähän Espanjan webisodiin ajamisen lisäksi paikallista kulttuuria. Esimerkiksi kohtaus härkätaistelijan kanssa sopi yllättävän hyvin urbaaniin motocrossiin. Jotenkin tuntuu, että Espanjan jaksossa kaikki - ajaminen, maisemat, kuvaus ja musa – osuu kohdalleen. Toivottavasti jengi tykkää ja tästäkin tulee edellisen kaltainen somehitti. Rakastan tätä duunia ja teen tätä faneille.

Hurjapäiset temput omassa TV-ohjelmassa JIMillä, MTV3:n Ennätystehdas-ohjelman yleisöäänestyksellä parhaaksi valittu temppu, showdownit eri tapahtumissa ja Extreme Sports Channelin kautta kansainvälisesti Euuropassa, Lähi-Idässä ja Afrikassa levitetty oma reality-tv-sarja nostivat Jussi Seljaksen yleisön suosikiksi. Mies on voittanut freestyle-motocrossin suurimman kotimaisen kilpailun FMX Challengen kahdesti.

Erilaiset tempaukset kuten hyppy Lahden hyppyrimäestä moottorikelkalla, yritys tehdä voltti moottorikelkalla ensimmäisenä suomalaisella murtaen lopulta selkänsä pudottuaan 6 metrin matkan maahan, ovat osaltaan kasvattaneet Seljaksen tunnettuutta hurjapäänä.

 Alla Espanjanvideo ja lisää tavaraa löytyy Seljaksen omilta kotisivuilta.