LBC Pohjanmaan ensimmäinen kokous pidettiin 4 vuotta sitten, neljän naismotoristin voimin. Tällä hetkellä varsinaisia jäseniä on 15, mutta viikkoajoihin saa lähteä matkaan, vaikka ei olisikaan LBC-WIMA Finland ry:n jäsen. 

Ajokauden avajaisten jälkeen LBC Pohjanmaa järjestää viikkoajot, jolloin arki-iltana ajetaan ennaltasuunniteltu 100-150 kilometrin lenkki. Viikkoajoihin osallistuu keskimäärin viisi pyörää.

– Käymme jossain mukavassa paikassa kahvilla tai mahdollisesti jollain kodalla, jonne pääsee ajamaan moottoripyörällä, paistamassa makkaraa, kertoo Katja Kankaanpää LBC Pohjanmaasta.

– Meillä on aktiivista porukkaa ja ennenkaikkea yhteen hiileen puhaltamisen meininki. Ihmeellisen hyvä ryhmähenki, vaikka niin monta akkaa söhlää samaa soppaa. Jokainen saa olla sellainen kuin on ja ajaa sellaisella pyörällä, mistä tykkää. Siksi pyrimmekin tuomaan tänne osastollemme mahdollisimman monenlaisia pyöriä.

Jos et Seinäjoen Bike Show:hun päässyt tapaamaan näitä positiivisia naismotoristeja ja olet kiinnostunut LBC-WIMA Finland ry:n toiminnasta, niin käy heidän nettisivuillaan.

LBC Pohjanmaalla on omat suljetut Facebook-sivut, mutta Katja vastaa mielellään suoraan sähköpostiinkin osoitteessa catja-n(@)suomi24.fi.

LBC Pohjanmaan kevätkausi avataan sunnuntaina 24.5 kello 15.00 Hyllykallion Maskun pihasta (Kaarretie 2, 60510 Hyllykallio) Tuonnekin voi rohkeasti lähteä mukaan ja käydä tutustumassa hauskaan pohjalaiseen naismotoristiporukkaan.

Ladyt jutun aloituskuvassa vasemmalta oikealle: Katja Kankaanpää, Maarit Salmela, Nina von Schantz sekä Johanna Rapo.