– Talvella kokeilimme jälleen kivijalkamyymälän pitämistä Hämeenlinnan keskustassa, mutta kolmen kuukauden jälkeen totesimme, ettei se kannata, Angels & Devilsin Minna Ruotsalainen aloittaa. – Varsinainen kausi ja kiertäminen alkavat aina Moottoripyörämessuilta Helsingistä, niin tänäkin vuonna.

– Pyrimme karsimaan kierrettävät messut ja tapahtumat yhteen per kuukausi, mutta näiden vuosien aikana on tullut niin paljon hyviä tuttuja, jotka pyytävät meitä paikalle, että niin vain kävi, että nyt olemme mukana kahdessa tapahtumassa kuukausittain, Petri Ruotsalainen jatkaa. 

– Panostamme entistä enemmän laatuun, ja nyt valikoimissamme on ainoastaan tuotteita, joihin meillä on maahantuonnin yksinoikeus. Minna painottaa.

Petri ja Minna Ruotsalainen panostavat laatuun.

Petri ja Minna Ruotsalainen panostavat laatuun.

He perustivat talven aikana perustimme oman Angels&Devils-promootioryhmän. Facebookin kautta hoidettu rekrytointi tuotti tulosta: hakijoiden määrä yllätti täysin. Tyttöjä on mukana kymmenkunta eri puolilta Suomea, ja heitä voi tilata eri promootiotilaisuuksiin.

Mukana Surmanajossa

Nyt Bike Showssa mukana olevista promootiotytöistä Jenni Vainio joutui tai pääsi hieman erikoisemman haasteen eteen. Surmanajajat Cage Ridersin Hepe ja Sasja pyysivät Jennin surmanajopalloon, heidän ajaessaan vaarallisinta osuuttaan omassa showssaan. Toisen heistä viilettäessä pallon "pohjoisnavalta etelänavalle" ja toisen kiertäessä "päiväntasaajalla" ristiin, Jenni puolestaan seisoi pallon keskellä. Surmanajajat viilettivät vuorollaan noin kymmenen sentin päästä naisesta melkoista vauhtia.

– Tuntui että hädin tuskin uskallan hengittää, niin läheltä ja lujaa surmanajajien pyörät viilettivät ohi.

Jennin selvittyä hengissä surmanajopallosta ulos, ensimmäinen sponttaani kommentti oli: "Haluan uudestaan, aivan huikeaa!"

Jälkikäteen pääsin kysymään Jenniltä miltä olo pallossa ihan oikeasti tuntui?

– En ikinä ole tuntenut mitään samankaltaista. Tuntee kuinka kuolema menee viileästi ja nopeasti ohi, niin läheltä pyörät ohittavat keskellä seisovan "uhrin". Tuli hirveä adrenaliinipiikki, Jenni Vainio toteaa.

Sunnuntaina hän pääsee uudestaan kokeilemaan surmanajon keskiössä olemista. Sitä kannattaa tulla katsomaan.

Mä haluun tonne uudestaan!

Mä haluun tonne uudestaan!