– Perustimme kerhon 12 vuotta sitten, ja alkuun meitä oli kolme samanhenkistä kaverusta. Nyttemmin joukko on paisunut 15:sta, Martti "Mara" Mäki-Jouppila kertoo. – Kaikkia jäseniämme yhdistää Koskenkorvan kylä, vaikka he nyttemmin asuisivatkin jossain muualla.

Kerholla menee varsin hyvin ainakin siitä päätellen, että kerhotalona on kolmikerroksinen vuonna 1938 rakennettu entinen Välimäen kehräämön rakennus, jonka joka kerros on kerhon käytössä. Siellä on hyvä sauna sekä myöskin tallessa erinäinen määrä moottoripyöriä ja jenkkiautoja sekä tietysti työkaluja kuten sorveja ja jyrsimiä sekä tig- ja mig-hitsauslaitteet.

Koskenkorva MC tunnetaan erityisesti syksyisestä ratapäivästään elokuussa Botniaringillä sekä niiden iltabileistä, joihin molempiin tullaan kauempaakin.

– Parhaimmillaan ratapäivämme ja niiden iltabileet ovat keränneet jopa 500 kävijää, Mäki-Jouppila iloitsee. – Ensi elokuussakin meille tulee kovan luokan esiintyjä eli Battlebeastin Noora Louhimo heittää soolokeikan hänelle tätä keikkaa varten kootun bändin tukemana.

– Kaikki jäsenemme ovat jäseninä myös muissa mp-kerhoissa, tämä vain on tällainen oma juttu. Yksi syy pieneen jäsenmäärään on se, että olemme yrittäneet pitää toiminnan tiiviinä.

Uteliaisuutta herättää tietysti se, miksi Koskenkorva MC ylipäätään on Bikeshowssa mukana, tavoitteena kun ei ainakaan ole jäsenmäärän kasvattaminen?

– Ensimmäinen syy on se, että meidät pyydettiin tänne mukaan. Toinen on sitten se, että meillä ja jäsenistöllämme on monenlaista sponsoriyhteistyötä, ja haluamme tietenkin hankkia niitä lisää ja samalla tukea heidän toimintaansa. Kolmas aivan yhtä tärkeä syy kuin nuo kaksi edellistäkin on tietysti tuttujen näkeminen, Mäki-Jouppila selventää.

Hyvää jatkoa vain Koskenkorwa MC:lle. Ratapäivillä tai niiden iltabileissä todennäköisesti nähdään. Näyte Battlebeastin ja Noora Louhimon osaamisesta täällä. Ratapäivät järjestetään tänä vuonna 15.8. ja niistä lisää kerhon sivuilla. Jutun aloituskuvassa Mara Mäki-Jouppila kerhon osastolla.