SJ Remontti&sisustus (SJRS) -firman takaa löytyy kauhavalainen Seppo Joensuu, joka työskenneltyään 13 vuotta puualan yrityksessä irtisanottiin yrityssaneerauksen seurauksena niin monen muun tavoin. Kuten usein käy yhden oven sulkeuduttua toinen avautuu. Puolen vuoden rekrykoulutuksen jälkeen Joensuu perusti remontti- ja sisustusfirman, jossa hän tekee remonttihommien lisäksi muun muassa sisustaustuluja, seinätatuointeja ja erilaisia huonekaluja.  

Varsinainen lamppu syttyi, kun hän rakentaessaan eräälle terassille uusia kalusteita, sai idean kalusteisiin integroidusta kylmälaukusta ja näin sai alkunsa Treezer, puusta valmistettu kylmälaukku.

Treezereissä tulee aina mukana kylmäakku. Isommassa versiossa niitä on kaksi. Huomatkaa myös, miten akulle on valmis koko. Sen ansiosta ne eivät vie säilytystilaa.

Treezereissä tulee aina mukana kylmäakku. Isommassa versiossa niitä on kaksi. Huomatkaa myös, miten akulle on valmis koko. Sen ansiosta ne eivät vie säilytystilaa.

Idea on yksinkertainen. Puulaatikon sisään on tehty kylmälaukku, jonka seinämiin on integroitu kylmäkallet. Kokoja on kaksi. Pienempään menee 6 isoa tölkkiä ja isompaan 24 pientä tölkkiä. Tilaaja saa Treezerin kylkeen haluamansa kuvan tai tekstin. Kuvan ideoinnissa Joensuun ammattitaito on käytettävissä.

Yhtenä palkintonakin Seinäjoen Bike Show:ssa oli Bike Show:n logolla varustettu Treezer. Tällä hetkellä isomman Treezerin voi tilata 99 eurolla ja pienemmän 59 eurolla. Hintaan kuuluu kylmäkallejen lisäksi maalattava kuva tai tekstit ja postituskulut Suomeen. Toimitusaika on noin 2 viikkoa, lähitienoolle voi saada nopeammallakin aikataululla.

– Aina kannattaa kysyä, kehottaa Joensuu. Lisätietoja yrityksen kotisivuilta.