Videon voima on siinä, että se näyttää todellisia onnettomuustilanteita, jotka toistuvat ympäri maailman samanlaisina. Ohitustilanteessa, risteyksissä tai muuten vain liikenteessä motoristia ei nähdä, mikä hyvin helposti johtaa eteenajamiseen, tiellekääntymiseen tai päälleajamiseen. Moottoripyöräilijä on tilanteessa aina todella heikoilla, siksi kuolema korjaa satoa.

Motoristeille liian tuttu fraasi on autoilijoiden "en nähnyt" -kommentti. Oheinen asennemainos muistuttaa, että kannattaa katsoa tarkemmin, ja etsiä sillä katseella myös moottoripyöräilijöitä. Näin erityisesti pieneltä tieltä pääteille tultaessa tai käännyttäessä.

Vaikka video saattaa vaikuttaa shokeeraavalta ja järkyttävältä, se on ohjaustangon takaa nähtynä vain tavallista arkista ajoelämää. Jokainen motoristi toivoo siihen varmasti muutosta; parempaa liikenneturvallisuutta, että autoilijat ottaisivat motoristit paremmin huomioon liikenteessä.

Kampanjalla on kuitenkin kaksi sanomaa. Irlannin ympäristöministeri Mark H. Durkan totesi että moottoripyöräilijöiden on myös syytä miettiä omaa käytöstään: ylinopeudella ajaminen on myös vaarallista ja sen lisäksi se voi vaikuttaa ikävästi autoilijoiden asennoitumiseen.

Asiasta kertoi mm. Autoevolution. Katso video alla.