Kaikki kolme käsinemallia on valmistettu Gore X-Trafit-teknologialla. X-Trafit tarkoittaa 3-kerroksista laminaattia, joka koostuu pintamateriaalista, hengittävästä, tuulen- ja vedenpitävästä Gore-Tex-kalvosta ja vuorista. Rakenne tuo merkittäviä etuja: sateessa käsineet eivät ime vettä, joten kädet eivät kylmety. Käsineet myös kuivuvat nopeammin. Tämä ratkaisu tarjoaa hyvän tarttumaherkkyyden, mikä on olennaista etujarrun ja kytkimien käytössä. Lisäksi vuori pysyy paikoillaan käsineitä riisuttaessa.

Ceres pitkävartiset sporthanskat

Mars-, Jupiter- ja Saturnus-käsineiden jatkoksi Rukka esitteli Ceres-kääpiöplaneetan mukaan nimetyt X-Trafit ajohanskat. Niissä yhdistyvät urheilullisuus, korkea laatu ja Gore X-Trafit –teknologia. 

Ceres-käsineet ovat mukavantuntuiset ja suojaavat. Joustava materiaali ja tarrakiristys varmistavat hyvän istuvuuden. Ensiluokkainen nahka ja integroidut, hiilikuituiset suojaavat yksityiskohdat rystysten kohdalla ja kämmensyrjissä lisäävät passiivista turvallisuutta. Käytännöllisyyttä sateessa lisää vasemman peukalon pyyhin.

Peukalon- ja etusormenpään materiaali mahdollistaa kosketusnäyttöjen ja älypuhelimen käytön käsineet kädessä. Saatavilla Rukka jälleenmyyjiltä 6-14 kokoisina, väreinä musta ja musta/harmaa.

Rukka Utoo joka-ajon hanskat

Rukka Utoo.

Rukka Utoo.

Rukka Utoo –käsineissä yhdistyvät tyylikkyys, kohtuullinen hinta ja edistynyt teknologia. Ne ovat all-round ajoon sopivat X-Trafit teknologian ajohanskat.

Kämmenselän ja sormien päällysmateriaalina on vahva Cordura ja kämmenpuolella taas korkealaatuinen nahka, joka takaa hyvän pidon. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeällä ja tarrasäätimet varmistavat täydellisen istuvuuden. Visiirin pyyhin vasemmassa etusormessa helpottaa näkyvyyden varmistamista sateella.

Rukka Utoo -ajohanskat saatavilla mustina joko harmailla tai punaisilla koristetikkauksilla 7-13 –kokoisina.

Virium, tyyliä ja toiminnallisuutta

Skandinaavinen design, Rukka-laatu ja Gore-Tex X-Trafit -teknologia yhdistyvät Rukka Virium -ajohanskoissa: Upea ulkonäkö, miellyttävä käyttömukavuus, turvallisuus, erottuvuus ja täydellinen pito.

Rukka Virium.

Rukka Virium.

Rukan Virium –ajohanskoissa on hyödynnetty Rukan X-Trafit teknologiaa. Mallissa on käytetty erittäin hyvin kulutusta kestävää Corduraa päällysmateriaalina. Integroidut, suojaavat yksityiskohdat rystysissä, kämmensyrjissä ja sormissa lisäävät turvallisuutta ja luistonestomateriaali kämmenessä parantaa pitoa. Stretch-materiaalin ja ranneosien leveiden tarrakiristysten ansiosta käsineet istuvat täydellisesti.

Käytännöllinen visiirin pyyhin vasemman käden etusormessa mahdollistaa hyvän näkyvyyden myös sateella. Lisäksi kosketusnäyttösormenpäät mahdollistavat navigaattorin tai älypuhelimen käytön käsineet kädessä.

Virium-käsineet saatavilla mustana, musta-harmaana tai musta-keltaisina 6-14 kokoisina.