Infoillan aikana on mahdollisuus perehtyä täysin uuteen kilpamoottoripyöräsarjaan, sekä ensimmäistä kertaa itse KTM RC 390 -kilpamoottoripyörään. Luvassa on tuhti tietopaketti kaikille asiasta kiinnostuneille.

Luokkaa ajetaan SM-sarjan yhteydessä, kaikissa osakilpailuissa. Vastaavaa sarjaa on ajettu jo kaudella 2014 Saksassa, ja nyt sarja starttaa Suomen lisäksi mm. Englannissa. Sarjalla haetaan lisää piristystä Road Racing kilpailu- ja harrastustoimintaan Suomessa. Luokkaan voi osallistua kuka tahansa, kaiken ikäiset ja kaiken tasoiset kuljettajat. Myös yritykset voivat osallistua.

Infotilaisuudessa tarjoillaan kattava paketti tietoa uudesta sarjasta, sarjan kalustosta ja sen säännöistä. Paikalla on maahantuojan edustajat, sekä ensiesittelyssä myös KTM RC 390 CUP -pyörä.

Kilpapyörä perustuu KTM RC 390 -katumalliin, mutta tehdas on muokannut pyörän jarruja, jousitusta, pakoputkistoa, katteita ja muutamia muita osia vaihtamalla ne täysiverisen kilpapyörän osiin. Näitä uusia kilpapyöriä voi ostaa Bike World Vantaalta. RC 390 CUP -kilpapyörän hinta on 8990,00 € (sis. alv). Pyörän hintaan sisältyy myös varikkopukki, varikkomatto sekä kaikki tarvittavat osat pyörän tieliikennekäyttöön rekisteröintiä varten. Pyörien myynti ja kysyntä on käynyt jo kiivaana, mutta muutama pyörä on vielä vapaana.

Mikäli olet kiinnostunut ajamaan sarjassa, ota pikaisesti yhteyttä Kimmo Hurriin sähköpostitse kimmo.hurri@ktm.com tai puhelimitse 010 8411 200.

Tilaisuus järjestetään Bike World Vantaan myymälässä 15.4. klo 16-18. ja se on täysin avoin kaikille asiasta kiinnostuneille.